Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / Travel / Καταστροφικές (;) για τον τουρισμό οι εκλογές

Καταστροφικές (;) για τον τουρισμό οι εκλογές

Τις επιφυλάξεις τους για το μέλλον του τουρισμού στην Ελλάδα εκφράζουν οι τουριστικοί φορείς του Ρεθύμνου, δεδομένου όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Μανώλης Τσακαλάκης, ότι οι εκλογές έρχονται ακριβώς την ώρα που ομαλοποιήθηκε η κίνηση, επιστρέφοντας σε ανοδική πορεία μετά από το απογοητευτικό πρώτο μισό της τουριστικής περιόδου. Η μεγαλύτερη ζημιά θα σημειωθεί στον ήδη βαλλόμενο και ελάχιστο, εσωτερικό τουρισμό και στους μεμονωμένους επισκέπτες, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων Ρεθύμνου, Στράτο Μπερέτη. Μάλιστα αυτές οι κρατήσεις είναι που «βούλωναν τρύπες» και θα στοιχίσουν τελικά.

Όλα εξαρτώνται από την ομαλότητα της εκλογικής διαδικασίας για να μην τιναχθούν όλα στα αέρα, σύμφωνα με τον Στράτο Μπερέτη, ενώ εκφράζεται η απορία από τον Μανώλη Τσακαλάκη, γιατί η χώρα να διακινδυνεύει τόσα με τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ήττα του ελληνικού τουρισμού αποτελεί σύμφωνα με τον Μανώλη Τσακαλάκη το γεγονός ότι με χαμηλό ανταγωνισμό λόγω συνθηκών στις γειτονικές χώρες, η Ελλάδα δε σημείωσε νέα ρεκόρ, ενώ ο Στράτος Μπερέτης θεωρεί ότι το παιχνίδι για την επόμενη περίοδο δεν έχει χαθεί αρκεί να μην απασχολεί η χώρα αρνητικά τον διεθνή τύπο.

mperetis tsakalakis

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Το 70% των Γερμανών θεωρεί ότι θα σχηματιστεί «μεγάλος συνασπισμός»

protothema.grΜόλις το 11% πιστεύει ότι θα προκύψει κυβέρνηση μειοψηφίας, ενώ το 11% προβλέπει νέες εκλογές …

Σχόλια