Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Καταστροφικές (;) για τον τουρισμό οι εκλογές

Καταστροφικές (;) για τον τουρισμό οι εκλογές

Τις επιφυλάξεις τους για το μέλλον του τουρισμού στην Ελλάδα εκφράζουν οι τουριστικοί φορείς του Ρεθύμνου, δεδομένου όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, Μανώλης Τσακαλάκης, ότι οι εκλογές έρχονται ακριβώς την ώρα που ομαλοποιήθηκε η κίνηση, επιστρέφοντας σε ανοδική πορεία μετά από το απογοητευτικό πρώτο μισό της τουριστικής περιόδου. Η μεγαλύτερη ζημιά θα σημειωθεί στον ήδη βαλλόμενο και ελάχιστο, εσωτερικό τουρισμό και στους μεμονωμένους επισκέπτες, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων Ρεθύμνου, Στράτο Μπερέτη. Μάλιστα αυτές οι κρατήσεις είναι που «βούλωναν τρύπες» και θα στοιχίσουν τελικά.

Όλα εξαρτώνται από την ομαλότητα της εκλογικής διαδικασίας για να μην τιναχθούν όλα στα αέρα, σύμφωνα με τον Στράτο Μπερέτη, ενώ εκφράζεται η απορία από τον Μανώλη Τσακαλάκη, γιατί η χώρα να διακινδυνεύει τόσα με τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ήττα του ελληνικού τουρισμού αποτελεί σύμφωνα με τον Μανώλη Τσακαλάκη το γεγονός ότι με χαμηλό ανταγωνισμό λόγω συνθηκών στις γειτονικές χώρες, η Ελλάδα δε σημείωσε νέα ρεκόρ, ενώ ο Στράτος Μπερέτης θεωρεί ότι το παιχνίδι για την επόμενη περίοδο δεν έχει χαθεί αρκεί να μην απασχολεί η χώρα αρνητικά τον διεθνή τύπο.

mperetis tsakalakis

Check Also

Με άσυλο και αλλαγές στο κράτος το πρώτο νομοσχέδιο Μητσοτάκη

news247.gr Νομοσχέδιο στη Βουλή  EUROKINISSI Οι πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης και το χρονοδιάγραμμα. Ποια θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize