Αρχική / FreeTime / Και ξανά μετά την επιτυχία: Ολούς.. Ελούντα – Ταξίδι στο χρόνο

Και ξανά μετά την επιτυχία: Ολούς.. Ελούντα – Ταξίδι στο χρόνο

arxaia olounta

“ΟΛΟΥΣ… ΕΛΟΥΝΤΑ – ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ”

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το «Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης» θα επαναλάβει την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, στο κινηματοθέατρο REX και ώρα 17.30 με ελεύθερη είσοδο, την εκδήλωση με τίτλο «Ολούς… Ελούντα – Ταξίδι στο χρόνο» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κοινοτικό Κατάστημα της Ελούντας την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 με την υποστήριξη του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας.

Ομιλητές:

–          Θεοτόκης Θεοδούλου, Δρ. Αρχαιολόγος της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων

–          Νίκος Παπαδόπουλος, Εντεταλμένος Ερευνητής στο Εργαστήριο Γεωφυσικής Δορυφορικής, Τηλεπισκόπισης και Αρχαιοπεριβάλλοντος του  Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (Ι.Τ.Ε.)

–          Γεωργία Μοσχόβη, Αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου

–          Αντώνης Ζερβός, Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

 

Θέματα που θα παρουσιαστούν:

Κόλπος Ελούντας. Ιστορία μέσ’ απ’ τα κύματα, Θεοτόκης Θεοδούλου Δρ. Αρχαιολόγος της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων
Μία βουτιά στο παρελθόν: Ανασυνθέτοντας την καταβυθισμένη πόλη του αρχαίου Ολούντος με μεθόδους γεωπληροφορικής, Νίκος Παπαδόπουλος Εντεταλμένος Ερευνητής στο Εργαστήριο Γεωφυσικής Δορυφορικής, Τηλεπισκόπισης και Αρχαιοπεριβάλλοντος του  Ιδρύματος Τεχνολογίας &  Έρευνας (Ι.Τ.Ε.)

 

Νέα στοιχεία για μνημεία της περιοχής του Μεραμπέλλου, Γεωργία Μοσχόβη Αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου

 

Σπιναλόγκα, ένταξη στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco και περιοχή επιρροής, Αντώνης Ζερβός Δήμαρχος Αγ. Νικολάου

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άννα Καραγιαννάκη

 

 

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα της Ελούντας την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, ευχαριστεί ιδιαίτερα το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και την Δημοτική Κοινότητα Ελούντας για την άψογη συνεργασία στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τις υφάντριες της Βιβλιοθήκης Μανώλη Φουντουλάκη, τον Προοδευτικό Σύλλογο της Ελούντας αλλά και τις νοικοκυρές τις Ελούντας για την υποστήριξη, την παρασκευή και την προσφορά των γλυκισμάτων και των εδεσμάτων, τον κ. Γιώργο Χατζηπετράκη και την φωτογραφική ομάδα Ελούντας για την τεχνική τους υποστήριξη. Παράλληλα ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.

Attachments area

Preview attachment 8.4.2016 Ολούς… Ελούντα – Ταξίδι στον χρόνο.docx

8.4.2016 Ολούς… Ελούντα – Ταξίδι στον χρόνο.docx

 

Check Also

Παγκόσμια αναγνώριση για το ΙΤΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης

kathimerini.gr Μικροηλεκτρονική, λέιζερ, νέα υλικά, μοριακή βιολογία και γενετική, βιοτεχνολογία, πληροφορική, βιοπληροφορική ρομποτική, τηλεπικοινωνίες, υπολογιστικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize