Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΦΥΣΗ / Καθάρισαν την παραλία του Φόδελε

Καθάρισαν την παραλία του Φόδελε

Για μια ακόμα χρονιά, ευαισθητοποιημένοι εθελοντές και το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort συμμετείχαν στη δράση Clean Up The Med και καθάρισαν την παραλία του όρμου του Φόδελε.

Η δράση, η οποία έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία της Μεσογείου, σημείωσε και εφέτος εξαιρετική επιτυχία και είχε πολύ καλό αποτέλεσμα. Με κέφι και όρεξη, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, μαζί με πελάτες, καθάρισαν την πανέμορφη παραλία η οποία ήδη συγκεντρώνει πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort η οποία συντονίζεται από την Legambiente τον ιταλικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οικολογικό οργανισμό για την προστασία του Περιβάλλοντος. Η συγκεκριμένη δράση, αποτελεί παράλληλα μια από τις περιβαλλοντικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αποτελούν κριτήριο βράβευσης του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες».

clean up the med 1clean up the med 2clean up the med 3

Check Also

Κρήτη – Καθαρίζουν παραλίες με σκοπό την ευαισθητοποίηση

www.neakriti.gr Τρεις μεγάλες εθελοντικές δράσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον ίδιο σκοπό – Την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize