Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κάνει Θραύση! – Ατέλειωτες ουρές στη Βαρκελώνη για να δουν τον.. Βαρουφάκη

Κάνει Θραύση! – Ατέλειωτες ουρές στη Βαρκελώνη για να δουν τον.. Βαρουφάκη

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών μίλησε για την δημοκρατία στην Ευρώπη, ύστερα από πρόσκληση της αριστερής δημάρχου της πόλης, Άντα Κολάου

varoufakis varkeloni (1)

Ατέλειωτες ουρές σχηματίστηκαν χτες στη Βαρκελώνη έξω από το κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου από εκατοντάδες Ισπανούς που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, ο οποίος μίλησε για την δημοκρατία στην Ευρώπη, ύστερα από πρόσκληση της αριστερής δημάρχου της πόλης, Άντα Κολάου.

Οι Ισπανοί περίμεναν για αρκετή ώρα στην ουρά προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στην αίθουσα των 300 ατόμων όπου μίλησε ο χαρισματικός Βαρουφάκης, όπως τον χαρακτηρίζει το ρωσικό δίκτυο, «Russia Today», προσθέτοντας πως, κατά την σύντομη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, έγινε ένας «πολιτικός ροκ σταρ».

Ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Twitter, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο, ευχαρίστησε όλους όσοι πήγαν να ακούσουν την ομιλία του στη Βαρκελώνη εκφράζοντας παράλληλα και την ικανοποίησή του από την μεγάλη ουρά των φίλων.

Στο μεταξύ, χρήστες γέμισαν το Διαδίκτυο με φωτογραφίες που δείχνουν τις ουρές που είχαν σχηματιστεί έξω από το κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Βαρκελώνη, λίγες ώρες πριν την ομιλία του πρώην υπουργού.

«Περιμένοντας τον Βαρουφάκη…Απομένουν ακόμη 15 λεπτά», γράφει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Ουρά για να δουν τον Γ. Βαρουφάκη να μιλάει στη Βαρκελώνη».

varoufakis varkeloni (4) varoufakis varkeloni (3) varoufakis varkeloni (2) varoufakis varkeloni (5)

protothema.gr

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Θα πυροβολούμε στο ψαχνό όποιον φωνάζει: Αλλάχ Ακμπάρ!

star.grΤην ώρα που οι ιταλικές αρχές εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας σε μεγάλους πεζόδρομους, πολυσύχναστα εμπορικά …

Σχόλια