Αρχική / Travel / Κάλεσμα για εθελοντές στον τομέα Τουρισμού και Πολιτισμού

Κάλεσμα για εθελοντές στον τομέα Τουρισμού και Πολιτισμού

Το Ρέθυμνο και η ενδοχώρα του αποτελούν έναν ανοιχτό προορισμό – πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών που έρχονται για να γεμίσουν με αναμνήσεις όμορφων εικόνων για να θυμούνται στον βαρύ χειμώνα της υπόλοιπης Ευρώπης.

mpirliraki

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Προβολής και Πρασίνου, Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη, καλεί σε εθελοντική εργασία όσους γνωρίζουν κάποια ξένη γλώσσα και επιθυμούν να ενημερώνουν τους επισκέπτες αναφορικά με το τουριστικό και πολιτιστικό κεφάλαιο και τις εκδηλώσεις της ευρύτερης περιοχής.

Τα σημεία πληροφόρησης και ο αριθμός τους θα καθοριστούν ανάλογα με το ενδιαφέρον και την προσέλευση εθελοντών στο κάλεσμα της Αντιδημάρχου. Πάντως υπάρχει η διάθεση στα υφιστάμενα σημεία πληροφόρησης στην Πλατεία 4 Μαρτύρων και στο Ενετικό Λιμάνι, να προστεθεί, εάν είναι δυνατόν, ακόμα ένα στα ΚΤΕΛ που αποτελούν κομβικό σημείο αφίξεων στο Ρέθυμνο, αλλά και στις Δημοτικές Ενότητες Αρκαδίου, Λαππαίων και Νικηφόρου Φωκά, εάν βέβαια παρουσιαστεί επάρκεια εθελοντών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα κεντρικά σημεία πληροφόρησης ο Δήμος προτίθεται να εγκαταστήσει εφαρμογές πολυμέσων για την προβολή του Ρεθύμνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις μέρες και ώρες που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μεταβαίνοντας στο Γραφείο Τουρισμού ή και με ηλεκτρονικό μήνυμα στην αντίστοιχη φόρμα στη Ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου: rethymno.gr ή και καλώντας στο 28310 -21459.

kalesma ethelonton

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παροχής των εθελοντικών τους υπηρεσιών, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνου.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη μουσική συναυλία – Το Ρέθυμνο προσέφερε ανθρωπιά στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες της φονικής …

Σχόλια

Font Resize