Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ικανοποιητικά ανταποκρίθηκαν στις Πανελλαδικές οι τελειόφοιτοι του Ρεθύμνου – Προσοχή στο μηχανογραφικό

Ικανοποιητικά ανταποκρίθηκαν στις Πανελλαδικές οι τελειόφοιτοι του Ρεθύμνου – Προσοχή στο μηχανογραφικό

Νωρίτερα από ποτέ, ήδη από τις 9 το πρωί, παρέλαβε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και λίγη ώρα αργότερα τελειόφοιτοι και γονείς έσπευσαν στα σχολεία για να ενημερωθούν.

panelladikes apotelesmata 2015 (1)

Οι τελειόφοιτοι φαίνεται να επιθυμούν σπουδές εκτός πόλεως διαμονής, ωστόσο οι γονείς ευελπιστούν τα βλαστάρια τους να μείνουν κοντά στις εστίες τους λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

Ικανοποιητικές επιδόσεις θεωρεί ότι σημείωσαν οι τελειόφοιτοι του Ρεθύμνου, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Ανδρέας Ταξάκης, δεδομένης και της δυσκολίας των θεμάτων σε Φυσική και Μαθηματικά κατεύθυνσης, ενώ εκτιμά ότι οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα κινηθούν πτωτικά.

taxakis

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η κατάρτιση των μηχανογραφικών δελτίων με γνώμονα όχι μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά όσο γίνεται λαμβάνοντας υπόψη και τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, κλίσεις και ταλέντα του ο καθένας.

panelladikes apotelesmata 2015 (2)

Check Also

«Το Αμάρι στις φλόγες» σε σχολεία του νομού Ρεθύμνου

Να θωρακίσει την ιστορική κατάρτιση (και μνήμη) της τοπικής μαθητικής κοινότητας επιδιώκει ο Διευθυντής της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize