Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Η προοπτική της μετακινούμενης κτηνοτροφίας ως οικοτουριστική εμπειρία – Εκδήλωση στο Φουρφουρά

Η προοπτική της μετακινούμενης κτηνοτροφίας ως οικοτουριστική εμπειρία – Εκδήλωση στο Φουρφουρά

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 – 13:00, ο κος Σταθωράκης Γεώργιος (Ρηγογιώργης), αντιδήμαρχος Αμαρίου, υπεύθυνος για τον Πρωτογενή Τομέα, και η κα Χαιρέτη Ελένη, υπεύθυνη του τοπικού οικοτουριστικού γραφείου greentour*, σας καλούν στο γραφείο του αντιδημάρχου στο Δημαρχείο Φουρφουρά προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

«Η προοπτική της μετακινούμενης κτηνοτροφίας ως οικοτουριστική εμπειρία».

Στο τέλος της συζήτησης, όσοι από τους φίλους μετακινούμενους κτηνοτρόφους το επιθυμούν, θα μπορούν να εγγραφούν ως μέλη στο Δίκτυο Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων **.

 

* To τοπικό οικοτουριστικό γραφείο greentour (greentour.gr) που δραστηριοποιείται στο Γεωπάρκο Ψηλορείτη, σχεδιάζει και εφαρμόζει πρωτότυπα οικοτουριστικά προγράμματα, εμπλέκοντας τους ντόπιους, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, ενισχύοντας τη διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

** Το Δίκτυο Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων (metakinoumena.gr) είναι ένας μη- κερδοσκοπικός Οργανισμός που ξεκίνησε στις αρχές του 2015. Μεταξύ των μελών του περιλαμβάνονται μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι από ολόκληρη τη χώρα, επιστήμονες (ζωοτέχνες, γεωργοοικονομολόγοι, αγροτοκοινωνιολόγοι, περιβαλλοντικοί επιστήμονες, λιβαδοπόνοι κ.ά.), πολιτιστικοί σύλλογοι και άλλοι πολίτες που ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της μετακινούμενης κτηνοτροφίας και των πολλαπλών ωφελειών που αυτή συνεπάγεται.

metakinoumeni-ktinotrofia

Check Also

Κυριάκος Μητσοτάκης – Όταν τελειώσει ο Τσίπρας τις διακοπές με τον Πολάκη, να μου απαντήσει για το αφορολόγητο

protothema.gr «Φτιάξτε τη χώρα γιατί βουλιάζει» έλεγαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας οι καταστηματάρχες Η δυσβάσταχτη υψηλή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize