Αρχική / NEWS VIDEOS / Η Περιφέρεια Κρήτης απέκτησε γραφείο απέναντι από αυτό του Γιούνκερ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες!

Η Περιφέρεια Κρήτης απέκτησε γραφείο απέναντι από αυτό του Γιούνκερ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Zd1v3Pubmxo[/embedyt]

Έπειτα από προσπάθειες μηνών, απέναντι από το γραφείο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην έδρα της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, λειτουργεί πλέον το γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης, σε μια προσπάθεια το νησί να έρθει κυριολεκτικά πιο κοντά στο κέντρο των πολιτικών αποφάσεων για χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το γραφείο στεγάζεται στην οδό Σούμαν 14 (Schuman) στο κέντρο των Βρυξελλών.

Όλοι οι φορείς υλοποίησης ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων θα μπορούν να δέχονται τις υπηρεσίες του γραφείου το οποίο είναι άρτια στελεχωμένο υλικοτεχνικά και μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις επί του θέματος με τη συνδρομή και του υπαλλήλου που είναι κατάλληλα καταρτισμένος και πολύγλωσσος.

Σε ετοιμότητα λοιπόν οφείλουν να βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης, Μαρία Λιονή, για να εξασφαλιστούν οι πολύτιμοι οικονομικοί πόροι για το νησί και τους κατοίκους του.

maria lioni
Μαρία Λιονή Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου – Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Κρήτης

komision bruxelles (9) xartis schuman bruxelles komision bruxelles (6) komision bruxelles (2) jean claude juncker

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Μίνι «σύνοδος κορυφής» την Κυριακή για το Μεταναστευτικό – Οι κίνδυνοι για την Ελλάδα

protothema.gr Αναμένονται πιέσεις προκειμένου να ξεκινήσουν επαναπροωθήσεις μεταναστών στις χώρες εισόδου Άτυπη σύνοδος κορυφής για …

Σχόλια

Font Resize