Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στον Πρωτογενή Τομέα – Στις Γεωργικές και Κτηνοτροφικές μας επιχειρήσεις

Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στον Πρωτογενή Τομέα – Στις Γεωργικές και Κτηνοτροφικές μας επιχειρήσεις

«Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στον Πρωτογενή Τομέα. Στις Γεωργικές και Κτηνοτροφικές μας επιχειρήσεις.»

 

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Ολλανδία με την Επιτροπή Αγροτικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του πραγματοποίησε σειρά σημαντικών συναντήσεων τους υπουργούς Οικονομικών κ. Henk και Γεωργίας κ. Van Dam όπου συζητήθηκαν θέματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα επισκέφθηκε μαζί με τα μέλη της Επιτροπής, Οικογενειακές Φάρμες Γαλακτοκομικές Μονάδες, Ερευνητικά Κέντρα και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο τουWageningen όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παραγωγική διαδικασία με ρομποτικά συστήματά σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της εκμετάλλευσης των προϊόντων.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του ο κ. Κεφαλογιάννης με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα τόνισε ότι και στην Ελλάδα ο πρωτογενής τομέας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές, πρέπει να τονωθεί και να υποστηριχθεί από όλους στην ΕΛΛΑΔΑ και την ΕΕ.

Ο Πρωτογενής Τομέας αποτελεί το βασικό πυλώνας Ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

manolis kefalogiannis ollandia (2)manolis kefalogiannis ollandia (1)

Check Also

To Σαββατοκύριακο η συμφωνία Ελλάδας – ΔΝΤ για πρόωρη αποπληρωμή δανείων – Αντιδράσεις Γερμανίας & Ολλανδίας

newsbomb.gr Η Αθήνα ελπίζει πως θα καταφέρει να συμφωνήσει με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize