"Δε θα πληρώσουμε και δε θα παραλάβουμε πράγματα.. ξεπέτα!"

Ευχαριστήριο Δήμου Ρεθύμνου για χρηματοδότηση αποχετευτικού – βιολογικού και ασφαλτόστρωση στη ΔΕ Νικηφόρου Φωκά

"Δε θα πληρώσουμε και δε θα παραλάβουμε πράγματα.. ξεπέτα!"
“Δε θα πληρώσουμε και δε θα παραλάβουμε πράγματα.. ξεπέτα!”is

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Δήμος Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη Σταύρο, την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ρεθύμνου κ. Λιονή Μαίρη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΠΕ Ρεθύμνου, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Δήμου μας σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης δύο σημαντικών έργων, επείγοντα χαρακτήρα :

Α. Το έργο σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου των χωριών Ατσιποπούλου , Πρινέ και Γερανίου με τον βιολογικό καθαρισμό, προϋπολογισμού 600.000 €, το οποίο πρόκειται να δημοπρατηθεί εντός των επόμενων ημερών

Β. Την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το νέο Γυμνάσιο – Λύκειο Ατσιποπούλου, πρ/σμού 135.000 €, για το οποίο έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο.

Η δεδηλωμένη πρόθεση του κ. Αρναουτάκη και της κας Λιονή,να διασφαλίσουν τη χρηματοδότηση αναγκαίων παρεμβάσεων σε γήπεδα ποδοσφαίρου και κλασικού αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης, είναι ένας επιπλέον λόγος κατάθεσης των ευχαριστιών μας.

Το σημαντικότερο όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι πως σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για το νησί μας αλλά και για όλη της χώρα ο Περιφερειάρχης Κρήτης και η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου δίνουν έναν έντιμο, διαρκή και αξιοπρεπή αγώνα για την εξυπηρέτηση των αναγκών και τη διαχείριση των προβλημάτων που ανακύπτουν σε επίπεδο ανθρώπινου και φυσικού περιβάλλοντος, θέτοντας πάντοτε σε προτεραιότητα την Κρήτη και του ανθρώπους της.

Η συνεργασία του δημοτικού μας συστήματος μαζί τους είναι πραγματικά πηγή έμπνευσης

και συνεχούς προσπάθειας για διεκδίκηση του καλύτερου για το Ρέθυμνο και την Κρήτη.

Γιώργης Μαρινάκης

Δήμαρχος Ρεθύμνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize