Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Φαίνεται να πνέει άλλος αέρας»

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Φαίνεται να πνέει άλλος αέρας»

«Φαίνεται να πνέει άλλος αέρας», δήλωσε από το κατάμεστο Επιμελητήριο Ρεθύμνου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα χωρίς καν να τον κατονομάσει, καταλογίζοντάς του είτε ανοησία, είτε κοροϊδία εξαιτίας της ανακολουθίας του στις εξαγγελίες που δεν υλοποίησε, θεωρώντας ότι είναι ασυγχώρητος.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θεωρεί ότι η ψήφος είναι κρίσιμη για τα επόμενα 5 με 10 χρόνια και με ηπιότητα και σεβασμό πρέπει να οδηγηθούμε στην κάλπη για μια σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, ενώ δεσμεύθηκε να περάσει ρύθμιση για τριετή τουλάχιστον θητεία της εκάστοτε κυβέρνησης και έως 4 χρόνια για το καλό του τόπου.

Νωρίτερα βρέθηκε στο Πέραμα και στη συνέχεια στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, όπου έδωσαν το παρών και οι 5 δήμαρχοι του νομού. Τόνισε ότι είναι κρίσιμο να δοθεί παράταση στο ΕΣΠΑ για να μην κληθεί η χώρα να πληρώσει πρόστιμα. Τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη συνόδευσαν στο Ρέθυμνο ο Γιάννης, η Όλγα και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Θεόδωρος Φορτσάκης.

euaggelos meimarakis rethymno (13) euaggelos meimarakis rethymno (12) euaggelos meimarakis rethymno (11) euaggelos meimarakis rethymno (10) euaggelos meimarakis rethymno (9) euaggelos meimarakis rethymno (8) euaggelos meimarakis rethymno (7) euaggelos meimarakis rethymno (6) euaggelos meimarakis rethymno (5) euaggelos meimarakis rethymno (4) euaggelos meimarakis rethymno (3) euaggelos meimarakis rethymno (2) euaggelos meimarakis rethymno (1)

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ερώτηση για τους NEETs από Γιάννη Κεφαλογιάννη σε Κώστα Γαβρόγλου και Έφη Αχτσιόγλου

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου και Εργασίας κ. Ε. Αχτσιόγλου σχετικά με …

Σχόλια