Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΠΝΕΥΜΑ / Επιτυχής η ξενάγηση στα Μοναστήρια Ακρωτηρίου

Επιτυχής η ξενάγηση στα Μοναστήρια Ακρωτηρίου

Ξενάγηση στον Φάρο Χανίων, Έκθεση Ναυπηγικής και στα Χριστιανικά Μνημεία Θερίσου – στις 5/6/2016

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στην ξενάγηση στα Μοναστήρια Ακρωτηρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ», που υλοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς του τόπου.

Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο αρχαιολόγος, Μιχάλης Ανδριανάκης.

Οι τελευταίες προγραμματισμένες ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 5/6/2016 στον Φάρο Χανίων, τη Μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής καθώς και στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Μώλου από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, κ. Πετράκη. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους Ναούς της Παναγίας και του Αγίου Γεωργίου στον οικισμό του Θερίσου και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης από από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, κα. Αποστολάκη, με περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Όλες οι ξεναγήσεις του προγράμματος της εαρινής περιόδου ξεκινούν στις 10.30 από τα προκαθορισμένα σημεία συνάντησης. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή των ξεναγήσεων δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

xenagisi monastiria akrotiriou (2) xenagisi monastiria akrotiriou (3)

xenagisi monastiria akrotiriou (1)

Check Also

Κρήτη – Βόμβα στα αυτοδιοικητικά – Δείτε τι δηλώνει δημοτικός σύμβουλος

zarpanews.gr Με μια συγκινητική ανακοίνωση στα social media, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σχοινοπλοκάκης δηλώνει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize