Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επικίνδυνη η διέλευση πεζών από την ανάπλαση της παραλιακής οδού

Επικίνδυνη η διέλευση πεζών από την ανάπλαση της παραλιακής οδού

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι διερχόμενοι από το βόρειο πεζοδρόμιο της παραλιακής οδού του Ρεθύμνου, στο δεύτερο από τα τρία τμήματα της ανάπλασης, καθώς οι εργασίες έμειναν ανολοκλήρωτες λόγω της παύσης πληρωμών εξαιτίας της τραπεζικής αργίας. Τα ανοίγματα που είχαν σκάψει για να φυτευτούν οι φοίνικες έχουν μείνει κενά και αποτελούν κίνδυνο για τους περαστικούς.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Προβολής και Πρασίνου, Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη, η Υπηρεσία Πρασίνου σε συνεργασία με τον εργολάβο, θα διευθετήσουν το θέμα το συντομότερο δυνατόν, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη, επειδή εκκρεμεί το πέρασμα υπογείως του συστήματος αυτόματου ποτίσματος των φυτών.

Ο Μίνως Αλεφαντινός, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Υπηρεσιών και Μνημείων, είναι έτοιμος να θέσει σε ενέργεια εναλλακτικό σχέδιο δράσης, ώστε αν παραταθεί η ιδιόμορφη οικονομική κατάσταση, να δράσουν τα συνεργεία του Δήμου Ρεθύμνου, αποκαθιστώντας τις περιοχές ανάπλασης αισθητικά και λειτουργικά μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι κανονικά οι εργασίες από τους εργολάβους.

anaplasi paralias (1) anaplasi paralias (2) anaplasi paralias (3) anaplasi paralias (4)

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Εντείνεται η διαμάχη για τις ταμειακές ατασθαλίες της ΚΕΔΗΡ

rethemnosnews.gr Στις κινήσεις που θα κάνει η Δημοτική Αρχή για να διαχειριστεί την κρίση που …

Σχόλια

Font Resize