Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκατοντάδες κενά ανά νομό στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Εκατοντάδες κενά ανά νομό στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

80 είναι τα κενά δασκάλων και νηπιαγωγών πριν το πρώτο κουδούνι, όμως πάνω από 200 θα είναι τα κενά στα δημοτικά και νηπιαγωγεία του νομού Ρεθύμνου, εάν συμπεριληφθούν και τα κενά στην ειδική αγωγή, αλλά και σε δασκάλους ειδικοτήτων.

Δεν γίνονται διορισμοί, προχωρούν οι συνταξιοδοτήσεις, αυξάνονται οι ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα τα τελευταία 5 χρόνια να κλιμακώνονται τα προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Τρούλης αποτελεί το πρώτο μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ από το Ρέθυμνο με πρώτη του παρέμβαση να προχωρήσει η διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών και της σχετικής εγκυκλίου, αφού ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο, έτσι ώστε να ισχύσουν οι πίνακες μοριοδότησης από διδασκαλία σε άγονη γραμμή, αλλά και τα μόρια από προϋπηρεσία για να είναι πιο δίκαιη η πρόσληψη αναπληρωτών.

dhmotiko sxoleio troulis

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Μανούσος Κλάδος: Απαιτούμε την άμεση τοποθέτηση όλων των εκπαιδευτικών στις δεκάδες κενές θέσεις των σχολείων του Μυλοποτάμου

Μετά την συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του …

Σχόλια

Font Resize