Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εγκαταλελειμένοι στην τύχη τους οι κόμβοι

Εγκαταλελειμένοι στην τύχη τους οι κόμβοι

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα με μόνο υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί τις τελευταίες μέρες στον νέο κόμβο Αμαρίου, στη σύνδεσή του με την Παλιά Εθνική Οδό και αυτό διότι όσοι επιχειρούν από τον κόμβο να μπουν στην κυκλοφορία προς Ρέθυμνο ναι μεν βλέπουν ένα στοπ, το οποίο όμως αντιστοιχεί σε όλη την πορεία μέχρι το δρόμο για Ρέθυμνο με αποτέλεσμα αρκετές φορές μέχρι το αυτοκίνητο να φτάσει στην άλλη άκρη του δρόμου, να συγκρουσθεί με διερχόμενα οχήματα του αντίθετου ρεύματος. Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάποια βελτιωτική παρέμβαση πχ με κυκλικό κόμβο, έως ότου παραδοθεί το έργο.

Το ζήτημα αυτό φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα και τον κόμβο Ατσιποπούλου, όπου χρειάζονται και εκεί βελτιωτικές παρεμβάσεις στην χαώδη κυκλοφορία των οχημάτων.

Άγνωστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί ο κόμβος Αμαρίου, εξαιτίας των ελέγχων κεφαλαίων. Απομένουν 2 μήνες εργασιών για να παραδοθεί το έργο και να γίνουν οι απαιτούμενες βελτιωτικές παρεμβάσεις.

kombos amariou (6) kombos amariou kombos atsipopoulou kombos amariou (4) kombos amariou (5) kombos amariou (1) kombos amariou (2)

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Αν τους κατασχέσουν τα μηχανήματα, πώς θα εργαστούν για να ξεπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους; – Κίνδυνος για βιοτεχνία στο Ρέθυμνο

Ιωάννα Καψάλη - Daynight.grΑπό αυτόφωρο πέρασε ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΟΡ,  Εμμανουήλ Σταγογιάννης, αλλά αθωώθηκε διότι …

Σχόλια