Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Εγκαταλελειμένοι στην τύχη τους οι κόμβοι

Εγκαταλελειμένοι στην τύχη τους οι κόμβοι

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα με μόνο υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί τις τελευταίες μέρες στον νέο κόμβο Αμαρίου, στη σύνδεσή του με την Παλιά Εθνική Οδό και αυτό διότι όσοι επιχειρούν από τον κόμβο να μπουν στην κυκλοφορία προς Ρέθυμνο ναι μεν βλέπουν ένα στοπ, το οποίο όμως αντιστοιχεί σε όλη την πορεία μέχρι το δρόμο για Ρέθυμνο με αποτέλεσμα αρκετές φορές μέχρι το αυτοκίνητο να φτάσει στην άλλη άκρη του δρόμου, να συγκρουσθεί με διερχόμενα οχήματα του αντίθετου ρεύματος. Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάποια βελτιωτική παρέμβαση πχ με κυκλικό κόμβο, έως ότου παραδοθεί το έργο.

Το ζήτημα αυτό φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα και τον κόμβο Ατσιποπούλου, όπου χρειάζονται και εκεί βελτιωτικές παρεμβάσεις στην χαώδη κυκλοφορία των οχημάτων.

Άγνωστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθεί ο κόμβος Αμαρίου, εξαιτίας των ελέγχων κεφαλαίων. Απομένουν 2 μήνες εργασιών για να παραδοθεί το έργο και να γίνουν οι απαιτούμενες βελτιωτικές παρεμβάσεις.

kombos amariou (6) kombos amariou kombos atsipopoulou kombos amariou (4) kombos amariou (5) kombos amariou (1) kombos amariou (2)

Ματθαίος Καπετανάκης

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Τι θα προβλέπει η νέα χαλάρωση των capital controls – Τα βήματα για την άρση

ΑΠΕ - ΜΠΕΤα επόμενα βήματα προς την περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *