Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εβδομάδα του ομίλου της Royal Caribbean Cruises με τέσσερα κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι της Σούδας και στα Χανιά – Το Celebrity Reflection σήμερα στο Λιμάνι της Σούδας με 3.014 επιβάτες

Εβδομάδα του ομίλου της Royal Caribbean Cruises με τέσσερα κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι της Σούδας και στα Χανιά – Το Celebrity Reflection σήμερα στο Λιμάνι της Σούδας με 3.014 επιβάτες

Celebrity Reflection 2

Εβδομάδα του ομίλου της Royal Caribbean Cruises Ltd. θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τρέχουσα εβδομάδα, καθώς τέσσερα κρουαζιερόπλοια από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες του ομίλου θα προσεγγίσουν μέχρι την Παρασκευή το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων.

Συγκεκριμένα στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, για τρίτη φορά το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection της εταιρείας Celebrity Cruises του ομίλου. Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 3.014 επιβάτες και 1.228 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από την Ρόδο και θα αναχωρήσει στις 17:00 με προορισμό την Νάπολι της Ιταλίας.
Tο Λιμάνι της Σούδας και τα Χανιά θα προσεγγίσουν επίσης, αύριο Τετάρτη 21/10 το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Silhouette της ίδιας εταιρείας, την Πέμπτη 22/10 το κρουαζιερόπλοιο Azamara Journey της εταιρείας Azamara Cruises του ομίλου και την Παρασκευή 23/10 το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas της εταιρείας Royal Caribbean International του ομίλου.
Έτσι τα Χανιά θα επισκεφθούν αυτή την εβδομάδα συνολικά και από τα τέσσερα κρουαζιερόπλοια του ομίλου περίπου 9.000 επιβάτες και 3.700 άτομα πλήρωμα, δίνοντας μια σημαντική οικονομική ανάσα στα καταστήματα της πόλης μας στο τέλος της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.
Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι το Λιμάνι της Σούδας και ο προορισμός των Χανίων αποτελεί πλέον βασική επιλογή και σταθερή προτίμηση του ομίλου της Royal Caribbean Cruises Ltd. στην Ν.Α. Μεσόγειο, αποδεικνύοντας την ικανοποίηση των εταιρειών του ομίλου από το λιμάνι και τον προορισμό.

Ο Πρόεδρος
Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων

Κώστας Μπροκαλάκης

Celebrity Reflection 5 Celebrity Reflection 4 Celebrity Reflection 3 Celebrity Reflection 1

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ο πρέσβης του Μεξικού Daniel Hernandez Joseph, συναντήθηκε με τον Τάσο Βάμβουκα

Εθιμοτυπική επίσκεψη Πρέσβη Μεξικού, D. Hernandez Joseph, στον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε …

Σχόλια

Font Resize