Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών από τους Global Volunteers στο δήμο Μαλεβιζίου

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών από τους Global Volunteers στο δήμο Μαλεβιζίου

Για 11η χρονιά και με τη συμμετοχή 130 περίπου παιδιών από τον Δήμο Μαλεβιζίου και 35 εθελοντών από Η.Π.Α. και Ευρώπη, ολοκληρώθηκε και φέτος το “English Summer School”, το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης των μαθητών του δημοτικού με την Αγγλική γλώσσα.

 

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Global Volunteers (Παγκόσμιοι Εθελοντές), πραγματοποίησαν την καλοκαιρινή περίοδο δωρεάν μαθήματα αγγλικών για παιδιά δημοτικού. Η αρμόδια επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Μαλεβιζίου, με τη συνεργασία των διευθύνσεων του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, παραχώρησε τις αίθουσες των σχολείων για την πραγματοποίηση της δράσης.

 

Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή και να εξασκήσουν την Αγγλική γλώσσα μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια, με τα αποτελέσματα να είναι για μια ακόμα χρονιά, ήταν άκρως ικανοποιητικά.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν αλλά και να εξασκήσουν τις γνώσεις τους. Γονείς, μαθητές και εθελοντές έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ τους εθελοντές ευχαρίστησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μ. Παπαδομανωλάκης, εκφράζοντας την βούληση να συνεχιστεί η συνεργασία και το καλοκαίρι του 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize