ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσβλητικό δημοσίευμα! Οι ενδείξεις “ASPIRIN”/ “ΑΣΠΙΡΙΝΗ” αποτελούν καταχωρημένο σήμα της BAYER AG!

bayer aspirini

Εκ παραδρομής έγινε η χρήση της ένδειξης αυτής στο δημοσίευμα!

Η εταιρεία BAYER AG είναι νόμιμος δικαιούχος σειράς φημισμένων σημάτων ASPIRIN”/ “ΑΣΠΙΡΙΝΗ”. Τα σήματα αυτά προστατεύονται πλέον της 100ετίας για να διακρίνουν ένα παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας αναλγητικό, αντιπυρετικό και αντιφλεγμονώδες σκεύασμα, που περιέχει ως δραστική ουσία το ακετυλοσαλικυλικό οξύ.

Η κατά οποιονδήποτε τρόπο αναφορά της ένδειξης “ASPIRIN”/ “ΑΣΠΙΡΙΝΗ”, είτε μόνη της, είτε σε συνδυασμό με δεύτερη ή και περισσότερες λέξεις /απεικονίσεις, είτε ως τίτλος, είτε στο περιεχόμενο του δημοσιεύματος που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, προσβάλλει τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας BAYER AG επί του διεθνώς φημισμένου σήματός της “ASPIRIN”/ “ΑΣΠΙΡΙΝΗ”, προκαλώντας ζημία:

α) στους καταναλωτές τους οποίους και παραπλανεί κατάφωρα, αφού η ΑΣΠΙΡΙΝΗ συνιστά φαρμακευτικό προϊόν με δραστική ουσία το ακετυλοσαλικυλικό οξύ, ενώ η φερόμενη ως “κρητική ασπιρίνη” είναι διατροφικό συμπλήρωμα που αποτελείται από ελαιόλαδο και αρωματικά φυτά της Κρήτης και

β) στην ίδια την BAYER AG,  αφού το εν λόγω δημοσίευμα από την ιστοσελίδα, του νέου σκευάσματος υποσκάπτει κατάφωρα την φήμη των σημάτων της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize