Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Διεκδίκηση του Αεροδρομίου Μάλεμε από Δήμο Πλατανιά και ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης

Διεκδίκηση του Αεροδρομίου Μάλεμε από Δήμο Πλατανιά και ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης

malandrakis kopasis

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔ Κ. κ.Ελευθέριο Κοπάση και τη Διοικούσα Επιτροπή για θέματα τοπικής ανάπτυξης

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης είχε την Πέμπτη 31 Μαρτίου συνάντηση στο Δημαρχείο στο Γεράνι , με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Κρήτης κ.Ελευθέριο Κοπάση και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τον Αντιπρόεδρο κ.Σπ.Σοφιανό και της Γραμματέα κα.Αθηνά Βογιατζάκη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γ.Γ.του Δήμου Πλατανιά κ.Γαβριήλ Κουρής.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το ΤΕΕ για την έγκριση του πολεοδομικού σχεδίου του Γερανίου, το οποίο δίνει λύση σ’ ένα χρόνιο ζήτημα που αποτελούσε τροχοπέδη για την ορθολογική χωροταξική και πολεοδομική ανάπτυξη της περιοχής, τα τελευταία 20 χρόνια.

Επίσης, ο Δήμαρχος επανήλθε στο πάγιο αίτημα του Δήμου Πλατανιά για τη διεκδίκηση του Αεροδρομίου Μάλεμε και ζήτησε τη συνεργασία του ΤΕΕ ώστε να συγκροτηθεί μια ομάδα εργασίας που θα επεξεργαστεί προτάσεις για ανάδειξη του.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα κυρίως που αφορούν αναπτυξιακά έργα του Δήμου, καθώς και η δυνατότητα υλοποίησής τους μέσω του νέου ΕΣΠΑ, αλλά και η δυνατότητα συνεργασίας μέσω προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Δήμου και του ΤΕΕ- Τμ. Δυτικής Κρήτης, και συμφωνήθηκε όπως υπάρξει στενή και συνεχής συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, προκειμένου να προωθηθούν από κοινού τα σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize