Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Sports / Δήμος Ρεθύμνου και ΟΚΑ Πρέβελη ετοιμάζουν το.. 3ο Beach Running!

Δήμος Ρεθύμνου και ΟΚΑ Πρέβελη ετοιμάζουν το.. 3ο Beach Running!

3Ο BEACH RUNNING
Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του 3ου BEACH RUNNING
όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην παραλία Ρεθύμνου με δύο (2) αγώνες για αθλητές, μη αθλητές και για παιδιά.

O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού σε συνεργασία
με το σωματείο ΟΚΑ ΠΡΕΒΕΛΗ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός στο Ρέθυμνο και θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια χρονιά σε αμμώδες τμήμα της παραλίας Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα η διαδρομή των 5.000 μέτρων θα έχει αφετηρία το κτήριο Δελφίνι με κατεύθυνση προς τα ανατολικά για δυόμιση χιλιάδες (2.500) μέτρα, περίπου μέχρι το ξενοδοχείο Pearl και επιστροφή στην εκκίνηση, ενώ ο παιδικός αγώνας των 800 μέτρων θα έχει την ίδια αφετηρία και κατεύθυνση για τετρακόσια (400)μέτρα και επιστροφή στην εκκίνηση.
Δικαίωμα συμμετοχής για την διαδρομή των 5.000 μέτρων θα
έχουν όλοι οι πολίτες ηλικίας 15 ετών και μεγαλύτεροι (γεννημένοι πριν το 2001) ενώ στον Παιδικό αγώνα των 800 μέτρων θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 7 έως και 14 ετών (γεννημένοι 2009-2002).
Η ώρα εκκίνησης για τον Παιδικό Αγώνα των 800 μέτρων θα
είναι στις 18:30 μ.μ ενώ για τα 5.000 μέτρων στις 19:00 μ.μ
Για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου κατηγορίας(Παιδιά-Ενήλικες) και αγώνα η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και θα τους απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες που θα τερματίσουν στην διαδρομή των 5.000 μέτρων θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr , ή με Fax στο 2831055645 ή στο email: [email protected] με χειρόγραφη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στο www.rethymno.gr , ή την ημέρα της εκδήλωσης 1 ώρα πιο πριν στον χώρο της εκκίνησης (ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΛΦΙΝΙ).
Με τιμή
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για
θέματα αθλητισμού Δ. Ρεθύμνου

Λαχνιδάκης Δημήτριος

Check Also

Ρέθυμνο – 3 επιστήμονες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προτείνουν

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Σε θεματική εκδήλωση της παράταξης «Οι πολίτες μπροστά – Ένας δήμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize