Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΗΡΑΚΛΕΙΟ / Δήμος ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Τοποθέτηση νέων κάδων στο Γάζι

Δήμος ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Τοποθέτηση νέων κάδων στο Γάζι

Στην τοποθέτηση 140 νέων κάδων απορριμμάτων προχώρησαν τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να καλυφτούν τα κενά αλλά και να βελτιωθεί η εικόνα σε κεντρικούς οδούς κυρίως της τουριστικής περιοχής της Αμμουδάρας. Οι παλιοί κάδοι, οι οποίοι είχαν υποστεί αρκετές φθορές, θα επιδιορθωθούν από την υπηρεσία και θα τοποθετηθούν σε άλλα σημεία του Δήμου.

Παράλληλα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Θανάσης Κύρκος καλεί τους πολίτες να τηρούν κατά το δυνατό το ωράριο αποκομιδής των απορριμμάτων για να περιοριστεί η δυσοσμία και να φροντίζουν για το διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων τους, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στο αντίστοιχο κέντρο διαλογής. Επίσης, όταν έχουν άχρηστα ογκώδη αντικείμενα που δεν τοποθετούνται στους κάδους, να επικοινωνούν με την μάντρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 2810821728 (υπεύθυνος Απλαδάς Γιώργος) για να γίνεται η συνεννόηση για την αποκομιδή τους.

neoi kadoi gazi (2) neoi kadoi gazi (1)

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Κρήτη: Μπαράζ τροχαίων λόγω βροχής!

apopsilive.grΕξαιρετικά ολισθηρό το οδόστρωμα από τις πρωινές βροχοπτώσεις Η πρωινή βροχή που αναπόφευκτα επέφερε την …

Σχόλια

Font Resize