Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Γιορτή αλληλεγγύης στο Γενικό Λύκειο Γουβών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Γιορτή αλληλεγγύης στο Γενικό Λύκειο Γουβών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου

geniko lykeio gouvon giorti (1)

Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λύκειο Γουβών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου είχε μια ιδιαίτερη νότα, εκτός από τον καθιερωμένο επετειακό της χαρακτήρα, ήταν μια γιορτή αλληλεγγύης, αφού η μουσική εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία των παιδιών ήταν το πρώτο επίσημο κάλεσμα αλληλεγγύης στους μαθητές του σχολείου, προκειμένου να συμμετέχουν ενεργά στη δράση αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου για τους πρόσφυγες.

Στις επόμενες ημέρες, η Γ’ Λυκείου θα συντονίσει την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων, φαρμάκων, τροφίμων μακράς διαρκείας για τους ανθρώπους που άφησαν το σπίτι και τη χώρα τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, δείχνοντας με έμπρακτο τρόπο τη συμπαράστασή τους.

Επίσης σήμερα, ο δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης απένειμε χρηματικό έπαθλο – δωρεά δημότη της δημοτικής ενότητας Γουβών που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του – στο μαθητή Ιδομενέα Ασσαργιωτάκη, ο οποίος πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις 2014-2015 με γενικό βαθμό πρόσβασης 18,6 και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Όπως κάθε χρόνο, έγινε παράδοση της σημαίας, ορισμός σημαιοφόρου και παραστατών, απονομή αριστείων και βραβείων στους μαθητές που διακρίθηκαν το σχολικό έτος 2014-2015.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΝΗΡΤΖΗΣ

geniko lykeio gouvon giorti (2)

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ο Σαλβίνι έκλεισε τα λιμάνια της Ιταλίας σε πλοίο με 629 μετανάστες

ΑΠΕ - ΜΠΕ Με απόφαση του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, τα ιταλικά λιμάνια δεν πρόκειται να …

Σχόλια

Font Resize