Αρχική / Travel / Βράβευση 140 επαναλαμβανόμενων επισκεπτών στα Μάλια

Βράβευση 140 επαναλαμβανόμενων επισκεπτών στα Μάλια

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Μαλίων βράβευσαν σήμερα στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων εκατόν σαράντα (140) επαναλαμβανόμενους επισκέπτες από τη Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία και Βέλγιο, που κάθε χρόνο επιλέγουν την περιοχή των Μαλίων για τις διακοπές τους.

«Είστε παραπάνω από φιλοξενούμενοι μας, σας θεωρούμε φίλους μας, καθώς σχεδιάζοντας τις ημέρες των διακοπών σας, των πιο ξέγνοιαστων και ευχάριστων ημερών για κάθε άνθρωπο στη διάρκεια μιας χρονιάς, επιμένετε να επιστέφετε κοντά μας, αναπολώντας προηγούμενες και δημιουργώντας νέες εμπειρίες κάθε φορά. Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύσσωμη η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για να εμπλουτιστεί το τουριστικό μας προϊόν, αλλά και για να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα συναντάτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον τόπο μας. Λέγοντας «στον τόπο μας» εννοώ το δικό μας και δικό σας τόπο, καθώς μετά από τόσα χρόνια εδώ, έχοντας συνάψει δεσμούς φιλίας και αγάπης με ντόπιους, σας αισθανόμαστε δικούς μας ανθρώπους. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να αντικρύζουμε σήμερα εδώ τρεις γενιές, παππούδες, παιδιά και εγγόνια που επιλέγουν τα Μάλια για οικογενειακές διακοπές. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και αποτελείτε για μας τους καλύτερους πρεσβευτές στο εξωτερικό, καθώς εσείς έχετε μια πιο κοντινή, πραγματική εικόνα των ανθρώπων που μπορείτε να μεταφέρετε», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, κ. Ευθύμης Μουντράκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν τα προωθητικά video του Δήμου Χερσονήσου και  έγινε η βράβευση των επισκεπτών από τον αντιδήμαρχο, κ. Μουντράκη και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μαλίων, κ. Θεόδωρο Λαπίδη. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και κέρασμα.

repeaters

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Βράβευσαν τους μαθητές εργαζομένων της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις

deyar.eu Η ΔΕΥΑ Ρεθύμνου και το Σωματείο των Εργαζομένων της, βράβευσαν σε τιμητική εκδήλωση, στην …

Σχόλια

Font Resize