Αρχική / FreeTime / Από 1 Ιουλίου και για μια εβδομάδα η Γιορτή Κρητικής Διατροφής στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου

Από 1 Ιουλίου και για μια εβδομάδα η Γιορτή Κρητικής Διατροφής στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου

Έτοιμη να ανοίξει τα πανιά της είναι η Γιορτή Κρητικής Διατροφής στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου από τη 1 Ιουλίου και για μία εβδομάδα. Η ποιότητα, η τυποποίηση και η καινοτομία των προϊόντων της Κρητικής γης θα αναδειχθούν μέσα από τον πολιτισμό με στόχο όχι μόνο τους Ρεθεμνιώτες αλλά και τους επισκέπτες από την υπόλοιπη Κρήτη, Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαρία Λιονή, καθώς θα εκτεθούν ακόμα και φραγκόσυκα με τη μαρμελάδα τους, τα ρόδια με το χυμό τους και η αλόη με τα προϊόντα της.

lioni (1)

Κάθε απόγευμα στις 7 θα ανοίγει ο Δημοτικός Κήπος για τη Γιορτή Κρητικής Διατροφής και θα κλείνει τα μεσάνυχτα για να μην ενοχλείται κυρίως το νοσοκομείο αλλά και οι κάτοικοι. Νωρίς θα ξεκινούν οι μαγειρικές και όχι μόνο δράσεις για τα παιδιά και στη συνέχεια μουσικοχορευτικό πρόγραμμα κρητικής και όχι μόνο μουσικής, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Προβολής και Πρασίνου, Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη.

mpirliraki

Μαζί με την Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο Ρεθύμνου συμπράττει και το Επιμελητήριο. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη συνέντευξη τύπου στις 29 Ιουνίου.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Οι «μετασεισμοί» Γιώργου Μαρινάκη, Ραχήλ Μακρή και Παντελή Γιαννουλάκη για το επίμαχο ημερολόγιο-λεύκωμα

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Ένα σχολικό ημερολόγιο στάθηκε η αφορμή για μια άνευ προηγουμένου διένεξη, …

Σχόλια

Font Resize