Αρχική / FreeTime / Από τα Χανιά στον Φουρφουρά Αμαρίου

Από τα Χανιά στον Φουρφουρά Αμαρίου

bibliothiki sxoleio xania fourfouras (1)

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά: Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων & την Α΄ Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων

Η Δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλαναγνωσίας και η Α΄ Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων της Βιβλιοθήκης, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά της Επαρχίας Αμαρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους πρωτότυπα διαμορφωμένους χώρους του σχολείου, ενώ ακολούθησε πρόγραμμα φιλαναγνωσίας με τα μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Στόχος της συνάντησης ήταν να τονιστεί πώς ένας δάσκαλος, ένα σχολείο, μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού, καθώς έχουμε όλοι χρέος, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας, να φροντίσουμε το ομορφότερο κομμάτι αυτού του κόσμου, τα παιδιά μας.
Η Προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και υπεύθυνη της Α’ Λέσχης Ανάγνωσης, Βιβή Χουδαλάκη, ευχαρίστησε τις δασκάλες, Γιούλη Μποσδελεκίδου, Ελένη Νικολουδάκη και Αναστασία Πιπίλη, καθώς και τα παιδιά για τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που απλόχερα προσέφεραν, με την ευχή να συνεχίσουν τις αποδράσεις από τα ασφυκτικά όρια του «Εβδομαδιαίου Προγράμματος» προς το «μικρό θαύμα», που χάραξε ο συνάδελφός τους, Άγγελος Πατσιάς.

bibliothiki sxoleio xania fourfouras (2) bibliothiki sxoleio xania fourfouras (4) bibliothiki sxoleio xania fourfouras (3)

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου: Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων γιορτάζει και …

Σχόλια

Font Resize