Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / Αποκαταστάθηκε η καθαριότητα στο ρυάκι της οδού Δημοκρατίας – Σειρά έχει το παραλιακό μέτωπο

Αποκαταστάθηκε η καθαριότητα στο ρυάκι της οδού Δημοκρατίας – Σειρά έχει το παραλιακό μέτωπο

Τα συνεργεία του εργολάβου έπιασαν δουλειά χθες και σήμερα αποκαταστάθηκε η καθαριότητα στο ρυάκι της ανάπλασης της οδού Δημοκρατίας. Αφαιρέθηκε προσωρινά το νερό για να απομακρυνθεί ο βούρκος, ενώ οι εργάτες έκοψαν και κάποια από τα χόρτα που είχαν φυτρώσει στα τείχη του παλαιοντολογικού μουσείου.

Η δημοτική αρχή προσανατολίζεται στο να αυξήσει την ένταση της ροής του νερού, αλλά και στην παραπάνω χλωρίωσή του, μήπως και δεν γεμίσει εκ νέου με βούρκο και έντομα αποτελώντας εκτός από άσχημη εικόνα και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας, καθημερινά απομακρύνουν ό,τι σκουπίδια μεταφέρει εκεί ο άνεμος.

dimokratias katharismos (1) dimokratias katharismos (2) dimokratias katharismos (3) dimokratias katharismos (4) dimokratias katharismos (5) dimokratias katharismos (6) dimokratias sinergia katharimsou (1) dimokratias sinergia katharimsou (2) dimokratias sinergia katharimsou (3) dimokratias sinergia katharimsou (4) dimokratias sinergia katharimsou (5) dimokratias sinergia katharimsou (6) dimokratias sinergia katharismou (1) dimokratias sinergia katharismou (2) dimokratias sinergia katharismou (3)leledakis

Την ίδια ώρα, συνεργεία του δήμου καθαρίζουν την ανάπλαση της παραλίας, ενώ παράλληλα την καθιστούν και ασφαλή για τους εκατοντάδες διερχόμενους καθημερινά. Άγνωστο παραμένει όμως το πότε θα συνεχιστούν οι εργασίες ανάπλασης.

katharismos anatolikou paraliakou metopou (1) katharismos anatolikou paraliakou metopou (2) katharismos anatolikou paraliakou metopou (3) katharismos anatolikou paraliakou metopou (4)

Check Also

Ρέθυμνο – Καθάρισαν εθελοντικά το παραλιακό μέτωπο της πόλης

rethemnosnews.gr Στον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου του Ρεθύμνου προχώρησαν την περασμένη Τετάρτη 6 Μαρτίου μια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize