Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Μπιρλιράκης – Σε πένθος ο επιχειρηματικός κόσμος στο Ρέθυμνο και το δημοτικό συμβούλιο

Μια εμβληματική προσωπικότητα του Ρεθύμνου έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Μανώλης Μπιρλιράκης υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του τουριστικού τομέα στο Ρέθυμνο, βάζοντας τα θεμέλια της οικονομικής, αλλά και εμπορικής ανάπτυξης του νομού και ως επί σειρά ετών πρόεδρος του επιμελητηρίου Ρεθύμνου. Εκτός από τον τουρισμό είχε ασχοληθεί συστηματικά και με την εμπορία ελαιολάδου.
Στάθηκε δυνατός ως βράχος στην οικογένειά του, όταν έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Μαρία που τώρα πάει να συναντήσει στη γειτονιά των αγγέλων.
Σε ηλικία 88 ετών έφυγε το μεσημέρι της Τρίτης από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του Χαράλαμπο και Πέπη που ακολούθησαν τα βήματά του, διαπρέποντας στον τουριστικό τομέα, ενώ η κόρη του αποτελεί και ενεργό μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης ως αντιδήμαρχος Ρεθύμνου και εκπρόσωπος στην ΠΕΔ.
Το ύστατο χαίρε στον Μανώλη Μπιρλιράκη θα ειπωθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου  στην κηδεία του που θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Από τις 2 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο ναό η σορός του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize