Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Ένορκη Διοικητική Εξέταση για Κρητικό Πυροσβέστη μέλος της χρυσής αυγής
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Παπαγεωργίου

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για Κρητικό Πυροσβέστη μέλος της χρυσής αυγής

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Παπαγεωργίου
Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Παπαγεωργίου

Τον πειθαρχικό έλεγχο του μόνιμου τελικά και όχι εποχικού πυροσβέστη από το Ηράκλειο  διέταξε πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο αρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ΕΔΕ πρόκειται να διερευνήσει εάν ο ίδιος είναι ο διαχειριστής του λογαριασμού στο facebook και αν αναρτήθηκαν από τον ίδιο κείμενα και φωτογραφίες που υμνούν το ναζισμό και υβρίζουν την μητέρα του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από ομοϊδεάτες του μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες εγκληματίες.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε νωρίτερα η πολιτική ηγεσία, προκειμένου να διευκολυνθεί και μάλιστα εάν είναι εφικτό κατά προτεραιότητα το έργο του πειθαρχικού οργάνου, με την εξέταση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος των στοιχείων του διαχειριστή του επίμαχου λογαριασμού.

Στην περίπτωση που ταυτοποιηθεί ο πυροσβεστης, πρόκειται να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες επιβολής ποινής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο πυρονόμος στον βαθμό , εντάχθηκε ως μόνιμος εξ ιδιωτών το 1991 στην Πυροσβεστική.

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ισοπέδωση των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο

cretapost.grΑπό 60 αντιφασίστες και αντιφασίστριες Τον περασμένο Φεβρουάριο ομάδα αντιφασιστών προκάλεσε φθορές στα γραφεία της …

Σχόλια

Font Resize