Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ένας χρόνος φωνή εν .. επικοινωνία, fonien.gr: Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

Ένας χρόνος φωνή εν .. επικοινωνία, fonien.gr: Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

1 xronos fonien

28 10 2014 η ημέρα που το fonien.gr βγήκε στον αέρα του παγκόσμιου ιστού στην μετεξέλιξη του αρχικού e-fonien.blogspot.gr.
Ένα χρόνο μετά το fonien.gr με ανοδική πορεία μοναδικών επισκεπτών έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των χρηστών του διαδικτύου που θέλουν άμεσα και έγκαιρα να ενημερώνονται για τα νέα στο Μεραμπέλλου, το Λασίθι την Κρήτη και αλλού.
Η αμεσότητα, ο πλουραλισμός, η εγκυρότητα και η συνέπεια έχουν ανεβάσει το fonien.gr με βάση τα στατιστικά στοιχεία από το Google statistics, την πιο έγκυρη μηχανή παρακολούθησης των επισκέψεων σε όλα τα site, στην πρώτη θέση ανάμεσα στα τοπικά ενημερωτικά αντίστοιχα site.
Το fonien.gr πλέον κάθε μήνα ξεπερνά τις 100.000 επισκέψεις οι οποίες συνεχώς αυξάνονται από την στιγμή που η ύλη του fonien.gr γίνεται ακόμα πιο πλούσια με νέες συνεργασίες ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Fonien.gr
ο πρώτος χρόνος σε αριθμούς:
700.000 επισκέψεις
300.000 μοναδικοί επισκέπτες
1.200.000 page views

Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη στην άμεση ενημέρωση, στην έγκυρη αρθρογραφία χωρίς εντυπωσιασμούς και με γνώμονα μας πάντα την αλήθεια και τον σεβασμό στον αναγνώστη, στον οποίο πέρα από την κλασσική μέθοδο των επισκέψεων στο site έχουμε δώσει πρώτοι στο νομό Λασιθίου σε χρήση και την εφαρμογή μέσα από τα κινητά και τα τάμπλετ.
Μπες μέσα στην τοπική ενημέρωση με ένα κλικ και έχεις ήδη στα αγαπημένα σου το fonien.gr
Για την ομάδα συντακτών
Θάνος Κορομπύλιας
Νίκος Κοϊνακης

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ενημέρωση και διανομή της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ

Συνεχίζονται οι δράσεις περιβαλλοντικής ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δωρεάν διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου …

Σχόλια

Font Resize