Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 270.000 ευρώ ενέκρινε ο Γιώργος Σταθάκης με σκοπό την βελτίωση βατότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 270.000 ευρώ ενέκρινε ο Γιώργος Σταθάκης με σκοπό την βελτίωση βατότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Αγίου Βασιλείου

tatarakis stathakis

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ταταράκης εκ μέρους των Δημοτών επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Υπουργό  Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη για την έκτακτη επιχορήγηση ύψους 270.000 ευρώ την οποία ενέκρινε με σκοπό την βελτίωση βατότητας του οδικού δικτύου του Δήμου. Η συγκεκριμένη πίστωση αφορά αποκατάσταση ,συντήρηση και ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών κυρίως των τουριστικών περιοχών.
Ο συμπατριώτης μας Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Δημάρχου κ. Γιάννη Ταταράκη για την αντιμετώπιση του προβλήματος σχετικά με την ανύπαρκτη οδοποιία εντός των οικισμών των δυο μεγάλων τουριστικών προορισμών του Δήμου (Πλακιά και Αγία Γαλήνη) και άλλων Τοπικών Κοινοτήτων αφού μέχρι και σήμερα η μετακίνηση γίνεται με υποτυπώδεις χωματόδρομους, πράγμα που καταδικάζει την περιοχή σε αναπτυξιακό μαρασμό παρά τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που αυτή διαθέτει. Η υλοποίησή του έργου θα συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών και βέβαια στην ασφαλή και άνετη μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών.
Η επιχορήγηση αυτή δεν είναι η μοναδική. Από την ανάληψη των καθηκόντων του κυρίου Σταθάκη έχει δημιουργηθεί μία ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Βασιλείου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας όπως ήταν η ένταξη στο πρόγραμμα Leader το έργο ανάπλασης των οικισμών Άνω και Κάτω Ροδάκινου συνολικού προϋπολογισμού 130.000€.
Σ’ αυτήν την αρνητική συγκυρία για την χώρα μας σε επίπεδο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό, σε μια περίοδο που η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κληθεί να επωμιστεί ένα δύσκολο και δυσανάλογο φορτίο παρόλο που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες περικοπές είναι σημαντική η παρουσία κυβερνητικών στελεχών όπως του κ. Σταθάκη που μπορούν να εκτιμήσουν, να αξιολογήσουν και να ιεραρχήσουν τα αιτήματα των Δημοτικών Αρχών.
Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Υπουργό κ. Γιώργο Σταθάκη για αυτή την παραγωγική συνεργασία μας, μακριά από ιδιοτέλειες και παλαιοκομματικές αντιλήψεις. Είμαστε βέβαιοι ότι κ. Σταθάκης με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει στην άσκηση των υπουργικών του καθηκόντων θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στα αιτήματα των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Ταταράκης

Check Also

Ρέθυμνο – Γιάννης Ταταράκης – Το ιλιγγιώδες ποσοστό, το διακύβευμα και ο σχεδιασμός για τη νέα θητεία στον δήμο Αγίου Βασιλείου

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Με ποσοστό που είναι και πανελλαδικό ρεκόρ, φτάνοντας στο 91,22% των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize