Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Χρυσή σεζόν για τον τουρισμό!

Χρυσή σεζόν για τον τουρισμό!

Χρυσή σεζόν εκτιμάται η φετινή και για τα τουριστικά καταλύματα της Κρήτης, με τα περισσότερα να ανοίγουν μετά τις 15 Μαΐου, έχοντας μάλιστα σημαντική αύξηση από Ρώσους επισκέπτες.

Όπως υποστηρίζει ο κλάδος, οι προκρατήσεις είναι υπερδιπλάσιες ενώ σε ότι αφορά τις πληρότητες, αυτές αναμένεται να ξεπεράσουν το 90%.

Ήδη, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται σε επαφές με Ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και σε μια προσπάθεια να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση από τουρίστες που ψηφίζουν Κρήτη για τις διακοπές τους.

Με φόντο τα θετικά αυτά μηνύματα, Ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων και στη περιοχή της Αμμουδάρας εκφράζουν την ικανοποίηση τους.

Χαμόγελα και για όσους νοικιάζουν βίλες με το σήμα του ΕΟΤ, καθώς εξασφαλίζουν έξτρα εισόδημα από Γερμανούς, Ολλανδούς, Άγγλους και Αμερικάνους, οι οποίοι πληρώνουν τη διανυκτέρευση από 100 έως 400 ευρώ.

«Αγκάθι» ωστόσο αποτελεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός από πολίτες που νοικιάζουν τα σπίτια τους χωρίς το σήμα του ΕΟΤ, όπως αναφέρει ο κλάδος ο οποίος τονίζει την ανάγκη διενέργειας αυστηρών ελέγχων για τον περιορισμό του φαινομένου, το οποίο παράλληλα δυσφημεί το τουριστικό μας προϊόν.

ΧΡΥΣΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Watch this video on YouTube.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Check Also

Ρέθυμνο – Συνθήκες γαλέρας με το καλημέρα της τουριστικής σεζόν

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Συνθήκες γαλέρας επικρατούν στους χώρους εργασίας στο Ρέθυμνο. Καθημερινά τα συνδικάτα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize