Ένα φιλοζωικό παζάρι για τις ψυχές που ζουν ανάμεσά μας από το «Νοιάζομαι»

Διήμερο πασχαλινό φιλοζωικό παζάρι στο Ρέθυμνο από το Σωματείο Εθελοντών Νοιάζομαι για τα έξοδα του Σωματείου που αφορούν τα αδέσποτα ζώα.

Χθες το Σωματείο έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και σήμερα στο Δημαρχείο του Ρεθύμνου με λαμπάδες, διάφορα είδη προς πώληση από δωρεές καταστημάτων και  λαχειοφόρο αγορά.

Πολλές και αξιέπαινες οι δράσεις του Σωματείου σε μια συνεχή προσπάθεια για ό,τι καλύτερο μπορούν να δώσουν στα αδέσποτα της πόλης.

Συνάντησα την Αντιπρόεδρο του Σωματείου Θάλεια Σιούρδα και την ταμία, Μαρία Δουλγεράκη, που μου εξήγησαν πόση προσπάθεια χρειάζεται από όλο το Σωματείο για να αντεπεξέλθουν στα πάγια προβλήματα που υπάρχουν.

Το Σωματείο ανέλαβε δράση το 2013 με αφορμή το πλήθος αδέσποτων που υπήρχε στην πόλη, αλλά πιο συγκεκριμένα με την περίπτωση του Τζακ και της Λίζα, αδέσποτα στην Μαρίνα του Ρεθύμνου. Αποφασίστηκε η ευθανασία των αδέσποτων και αυτό ένωσε μια ομάδα ανθρώπων για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Έτσι και συστάθηκε το Σωματείο και λίγους μήνες αργότερα τα σκυλιά αυτά υιοθετήθηκαν από οικογένειες και ζουν ακόμη και τώρα ευτυχισμένα.

Σήμερα μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι το παζάρι προσέφερε ό,τι καλύτερο μπόρεσε για να συλλέξει χρήματα για τους τετράποδους φίλους μας που ζουν ανάμεσά μας και χρειάζονται αγάπη, βοήθεια και μια οικογένεια.

Για όποιον θέλει να παρακολουθεί τις δράσεις του Σωματείου, στη σελίδα Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Νοιάζομαι θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για επόμενα παζάρια στην πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize