Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / NEWS VIDEOS / Τρία πολιτικά πρόσωπα του Ρεθύμνου δείχνουν το δρόμο για την έξοδο από την κρίση

Τρία πολιτικά πρόσωπα του Ρεθύμνου δείχνουν το δρόμο για την έξοδο από την κρίση

Μετά από 7 χρόνια συνεχούς οικονομικής ύφεσης η απαισιοδοξία είναι διάχυτη στους Έλληνες για το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι στη χώρα. Πολλά ακούγονται για το τι έφταιξε και έφτασε η Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, όπως και για το πως θα μπορούσε να βγει από αυτή την περιδίνηση χωρίς τέλος. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, οι απόψεις τριών πολιτικών προσώπων του Ρεθύμνου επί του θέματος.

Ξεκινώντας την αναζήτηση απαντήσεων και απόψεων για το πως μπορεί να μπει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο της οικονομικής εξαθλίωσης και ανέχειας στην Ελλάδα, από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην τοπική κοινωνία, η Μαρία Λιονή, αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Κρήτης, τόνισε τη σημασία του να φέρει ο καθένας στον εαυτό του, την αλλαγή που χρειάζεται η χώρα ολόκληρη.

Γνωστή για το πνεύμα εργατικότητάς της, η Μαρία Λιονή καλεί τους πολίτες να είναι και οι ίδιοι καλύτεροι ως άνθρωποι, επαγγελματίες, γονείς, για να έρθει η αλλαγή που χρειάζεται η χώρα για το καλό όλων.

Ο Γιώργος Μαρινάκης, ως δήμαρχος Ρεθύμνου και με εμπειρία στα κοινά και ως πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ και του ΣΕΔΗΚ, αναγνωρίζει ότι δεν υπήρξαν τα κατάλληλα αντανακλαστικά τόσο από το πολιτικό σύστημα, όσο και από τους πολίτες για να διαφανεί πριν τον όλεθρο που ζούμε, ότι η Ελλάδα είχε μια οικονομία με σημαντικές επιδόσεις που όμως πατούσε σε πήλινα πόδια.

Αυτό που σημειώνει εμφατικά ο Γιώργος Μαρινάκης, είναι και οι ευθύνες της δικαιοσύνης στην Ελλάδα που δεν χειρίστηκε σωστά το ζήτημα Σώρρα, θέλοντας να καταδείξει το πως παρασύρεται ο ελληνικός λαός από εξαγγελίες που δεν είναι κάτι παραπάνω από φρούδες ελπίδες.

Θέτοντας το ερώτημα και στον νεαρό σε ηλικία αλλά δραστήριο πολιτικό, Γιάννη Κεφαλογιάννη, βουλευτή της ΝΔ στο Ρέθυμνο και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της παράταξης, έδωσε έμφαση στην πολιτική αλλαγή που χρειάζεται για να αλλάξει αυτό το κλίμα στη χώρα.

Θεωρεί ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ότι μέσα στο 2017 θα έρθουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας που θα σηματοδοτήσουν την κατεύθυνση σε μια πολιτική με πολύ συγκεκριμένα και υπεύθυνα βήματα που θα βελτιώσουν τη ζωή στην Ελλάδα.

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Βασίλης Λεβέντης: Αν ο Πάνος Καμμένος δεν μπει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξαναδεί τα λουλουδάδικα του Συντάγματος

focusfm.gr«Το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μας έβγαλε από το ευρώ, όπως κινδύνευε να …

Σχόλια