Τηγανιτή κίτρινη φάβα με τομάτα και καυτερή πιπεριά – Ο φοβερός ρακομεζές!

Ένας Κρητικός ρακομεζές που προτείνει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης:

Υλικά
Κίτρινη φάβα
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 τομάτα (χοντροκομμένη)
1 καυτερή πιπεριά

Εκτέλεση
‘Παίρνουμε την κίτρινη φάβα που κάνουμε στην Κρήτη. Τη Βάζουμε στο τηγάνι όπου προηγουμένως έχουμε τσιγαρίσει το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε όση τομάτα θέλουμε και λίγη καυτερή πιπεριά. Και με τέτοιον ρακομεζέ πες μου πόσο ρακή θα πιείς!’

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize