Αρχική / NEWS VIDEOS / Σύσκεψη υπό τον Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη ζώνη των 800 μέτρων – Να συνεχιστεί η ομαλότητα μέχρι να εφαρμοστεί η λύση

Σύσκεψη υπό τον Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη ζώνη των 800 μέτρων – Να συνεχιστεί η ομαλότητα μέχρι να εφαρμοστεί η λύση

Ματθαίος Καπετανάκης - Νέα Κρήτη

Με τον εφιάλτη της ζώνης των 800 μέτρων να έχει επιστρέψει στο Ρέθυμνο μετά την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ, ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, συγκάλεσε σύσκεψη με στελέχη του Τεχνικού Επιμελητηρίου,έτσι ώστε να αποτιμηθεί η κατάσταση και να προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα για να αποσοβηθούν τα χειρότερα.

Οικισμοί όπως τα Λευκόγεια και τα Σελλιά στο νότιο Ρέθυμνο, φαίνεται σαν να μην υπήρξαν ποτέ αποτυπωμένοι σε οικιστικό σχέδιο. Ο Πηγιανός Κάμπος και ο Αδελιανός Κάμπος που συγκεντρώνουν το 90% των ξενοδοχείων του νομού Ρεθύμνου, φαίνονται ως εκτός σχεδίου πόλεως την ώρα που είναι η φυσική προέκταση της πόλης του Ρεθύμνου στα ανατολικά, εξηγεί ο Στέλιος Ξεζωνάκης, πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Ρεθύμνου του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Αυτό που απασχολεί τον βουλευτή Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος και συγκάλεσε τη σύσκεψη, είναι να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες αποκατάστασης του προβλήματος για να μην παραμείνει ακόμα μία φορά σε αναπτυξιακό έλλειμμα το Ρέθυμνο έναντι των γειτονικών νομών.

Ο Θοδωρής Νίνος, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ρεθύμνου, τονίζει ότι, ωσότου καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ, θα πρέπει όλες οι αγοραπωλησίες και λοιπές διαδικασίες στον κατασκευαστικό κλάδο, να πραγματοποιούνται κανονικά με το προηγούμενο καθεστώς, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Check Also

Ρέθυμνο – Έκοψαν την πίτα τους οι Αξιωματικοί της Αστυνομίας σε ένα ζεστό κλίμα

rethemnosnews.gr Σε ένα όμορφο κλίμα και σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική εκδήλωση για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize