Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Συνελήφθη ο δολοφόνος με το τσεκούρι στον Αγ. Κοσμά

Συνελήφθη ο δολοφόνος με το τσεκούρι στον Αγ. Κοσμά

Εξιχνιάστηκε η άγρια ανθρωποκτονία ενός 48χρονου άστεγου από την Αλβανία, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις εγκαταστάσεις παλιού γνωστού παραλιακού μπαρ στον Άγιο Κοσμά στις 13 Φεβρουαρίου 2017. 

Ο άστεγος είχε βρεθεί καθισμένος σε μια πολυθρόνα στο εγκαταλελειμμένο μπαρ, φέροντας τραύμα από μικρό τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και το χτύπησε από πίσω την ώρα που ο άτυχος άνδρας ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα, ενώ το μικρό τσεκούρι είχε βρεθεί δίπλα από το πτώμα.

Η σορός είχε εντοπιστεί από έναν χειμερινό κολυμβητή, ο οποίος περνούσε έξω από τις παλιές εγκαταστάσεις.

Ο Ηλίας όπως τον ήξεραν στην περιοχή, το τελευταίο χρόνο είχε βρει καταφύγιο στις παλιές εγκαταστάσεις του μπαρ, στην παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου διέμεναν κι άλλοι άστεγοι, ανάμεσα τους κι ένας 39χρονος Ιρακινός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μετά την δολοφονία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως πρόκειται για προσωπικές διαφορές, που μάλλον έχουν προκύψει από την συμβίωση αστέγων στο συγκεκριμένο σημείο.

Και πράγματι ο «Αλί» εντοπίστηκε τα τελευταία 24ωρα, προσήχθη στα γραφεία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου ομολόγησε την πράξη του και την απέδωσε σε άμυνα μετά από επίθεση που δέχθηκε από το θύμα. Η δικογραφία σε βάρος του διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Ιωάννα Καψάλη
Ανεξάρτητη Δημοσιογράφος at | [email protected]

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων - Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες - από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Μηνύσεις για το περιστατικό ζωγραφικής πάνω σε άλογο

ΑΠΕ - ΜΠΕΜηνύσεις για το περιστατικό όπου εκπαιδευτικοί παιδικού σταθμού ζήτησαν από τα παιδιά, στο …

Σχόλια