Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΦΥΣΗ / Στο Ηράκλειο το μοναδικό αεροπλάνο που πέταξε από Θεσσαλονίκη!

Στο Ηράκλειο το μοναδικό αεροπλάνο που πέταξε από Θεσσαλονίκη!

Η μοναδική πτήση που έφυγε χθες (10/1) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, είχε προορισμό το Ηράκλειο. Η μεγάλη πλειονότητα των πτήσεων από τη συμπρωτεύουσα, την χθεσινή ημέρα, ακυρώθηκε, καθώς τα αεροπλάνα δεν μπορούσαν να προσγειωθούν στην πίστα του «Μακεδονία» εξαιτίας του χιονιά. 

Ωστόσο, όπως μας μετέφερε ο αναγνώστης του neakriti.gr, Αλέξανδρος, ο οποίος κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά σπουδάζει στο Ηράκλειο, μια πτήση που πέταξε από Ρόδο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να προσγειωθεί στη συμπρωτεύουσα. Ο Αλέξανδρος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, καθώς το εν λόγω αεροσκάφος, ήταν αυτό που θα εκτελούσε την πτήση με προορισμό το «Νίκος Καζαντζάκης», με την οποία τελικά ταξίδεψε κι ο ίδιος.

Η φωτογραφία που τράβηξε λίγο πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο ο Αλέξανδρος -τον οποίο ευχαριστούμε για την ευγενική του παραχώρηση-, φανερώνει τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Νικόλας Αγγελίνος

Νέα Κρήτη

Σοφία Πολίτη

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Χειμώνας είναι προ των πυλών! – Δείτε πού έπεσε το πρώτο χιόνι

kozanimedia.gr Κύμα κακοκαιρίας έπληξε τη δυτική Μακεδονία και τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους. Το κύμα κακοκαιρίας που …

Σχόλια