Αρχική / FreeTime / Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι – Η Μαλού σε συναυλία στην Καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου! – minicult

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι – Η Μαλού σε συναυλία στην Καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου! – minicult

Απολαυστικότατη και πανέμορφη η Μαλού στη συναυλία μετά την Καύση του Βασιλιά καρνάβαλου στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι! Με χαρά και γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια υποδέχθηκε το πολυπληθές κοινό στη συναυλία στην παραλία του Ρεθύμνου. Ξεκίνησε το πρόγραμμα με δικές τις επιτυχίες και συνέχισε με άλλα αγαπημένα τραγούδια σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο. Η ατμόσφαιρα ήταν ειδυλλιακή από τους φωτισμένους φοίνικες και το ενετικό λιμάνι με το φάρο του για φόντο!

Μόνο για τον Βασιλιά Καρνάβαλο ήταν άσχημα τα νέα, αφού παραδόθηκε στις φλόγες μετά το πέρας της Μεγάλης Παρέλασης. Τουλάχιστον μάς αποχαιρέτισε σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα από τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό του Ρεθύμνου.

Όλη η πόλη έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρτι με μουσικές για όλες της ηλικίες και τα γούστα! Σε επιφυλακή βρίσκονται τα σώματα ασφαλείας και το ΕΚΑΒ για παν ενδεχόμενο, μιας και στο Ρέθυμνο βρίσκονται χιλιάδες επισκέπτες για την κορύφωση των εκδηλώσεων της Αποκριάς.

Αύριο Καθαρά Δευτέρα στα Περιβόλια, στα ανατολικά προάστια του Ρεθύμνου παραδοσιακά Κούλουμα, στο Γεράνι η παρέλαση της καμήλας, στους Αρμένους μουτζουρώματα, στην Ελεύθερνα το Μπεγιράκι, στο Ρουσσοσπίτι, στου Σωματά, στου Φωτεινού παραδοσιακά Κούλουμα, στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου: Αυγομάζωμα, Κλέψιμο της Νύφης και Καντής και στο Μέρωνα Αμαρίου: παραδοασιακά δρώμενα, μουσική και παιχνίδια!

Και του χρόνου με Υγεία και Καλή Σαρακοστή!

 

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

15.000 θαυμαστές αποθέωσαν τον Νίκο Βέρτη στο Τελ Αβίβ

protothema.gr Στις πρώτες θέσεις η elite του επιχειρηματικού κόσμου, του αθλητισμού και της σόουμπιζ της …

Σχόλια

Font Resize