Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο: Τμηματικά και σε 5 βδομάδες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κεντρικό πάρκινγκ

Ρέθυμνο: Τμηματικά και σε 5 βδομάδες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κεντρικό πάρκινγκ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στο πάρκινγκ της Πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων, προκειμένου ο ανάδοχος να προβεί στην πρώτη φάση  εργασιών  λειτουργικής και αισθητικής  αναβάθμισης του χώρου ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του υπό το νέο ιδιωτικό καθεστώς.

Το πάρκινγκ είναι κλειστό από το απόγευμα της περασμένη Πέμπτης και θα παραμείνει εκτός λειτουργίας έως την Κυριακή των Βαΐων. Όπως ανακοινώθηκε θα ανοίξει κανονικά την Μεγάλη Δευτέρα για ολόκληρη την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακολούθως, αναμένεται να κλείσει και πάλι για κάποιες ημέρες μετά το Πάσχα για να συνεχιστούν τα έργα, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν τμηματικά.

Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να έχει ολοκληρώσει όλα τις απαιτούμενες παρεμβάσεις σε διάστημα πέντε εβδομάδων από την τοποθέτηση του και ο προγραμματισμός είναι να γίνει αυτό σταδιακά, ώστε να αποφευχθεί η πολυήμερη κυκλοφοριακή συμφόρηση του κέντρου της πόλης.

 

Check Also

Ρέθυμνο – «Προχωράει» το νέο 2ο ΔΣ στο Ατσιπόπουλο – Ανάγκη ενίσχυσης των συνεργείων με προσωπικό

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Μετά τις καθυστερήσεις λόγω του δύσκολου χειμώνα, ομαλά προχωρούν οι εργασίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize