Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρέθυμνο – Δημοπρατούνται έργα συνολικού προϋπολογισμού 212.000 ευρώ

Ρέθυμνο – Δημοπρατούνται έργα συνολικού προϋπολογισμού 212.000 ευρώ

Οι δημοπρατήσεις τεσσάρων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 212.200 Ευρώ, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κρήτης, εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.
Τα έργα αυτά προγραμματίζεται να δημοπρατηθούν εντός του Μαΐου 2017, μετά και τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και των αντίστοιχων φορέων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:

● Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Καλύβου, προϋπολογισμού 150.000 Ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Κρήτης, ύστερα από προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μυλοποτάμου και περιλαμβάνει εργασίες αναμόρφωσης της επιφάνειας του γηπέδου Καλύβου για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα και κατασκευή καναλιών απορροής των επιφανειακών ομβρίων υδάτων.

● Εγκατάσταση Κλιματιστικών στο Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο Ρεθύμνου, προϋπολογισμού 37.200 Ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Κρήτης ύστερα από προγραμματική σύμβαση με το Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο Ρεθύμνου.

● Συντήρηση Κρατητηρίων Αστυνομίας Ρεθύμνου, προϋπολογισμού 15.000 Ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Κρήτης ύστερα από προγραμματική σύμβαση με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης των κρατητηρίων του αστυνομικού τμήματος Ρεθύμνου και της πρόσοψης του κτιρίου, όπου στεγάζονται συνολικά οι εντός έδρας Υπηρεσίες της Αστυνομίας.
● Συντήρηση Αιθουσών Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, προϋπολογισμού 10.000 Ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται και θα εκτελεστεί την Περιφέρεια Κρήτης ύστερα από προγραμματική σύμβαση με το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων και περιλαμβάνει εργασίες αποξήλωσης, καθαρισμού και απομάκρυνσης όλων των άχρηστων υλικών της ταράτσας, της αίθουσας των μαγειρείων, καθώς και υγρομόνωση και θερμομόνωση στην ταράτσα της Λέσχης, των μαγειρείων και του κυλικείου της σχολής.

Check Also

Τον σκότωσε και επέστρεψε… σπίτι του – Συνελήφθη ο δράστης

newsbeast.gr Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας 42χρονου, που σημειώθηκε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize