Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Πάμε μια βόλτα στο TEDx Chania!

Πάμε μια βόλτα στο TEDx Chania!

Το TEDx Chania επέστρεψε δυναμικά και καθήλωσε το κοινό με τις εμπνευσμένες ομιλίες, τα βιωματικά εργαστήρια και δρώμενα σε μια ημέρα που προσέφερε στους παρευρισκόμενους εμπειρίες και γνώση με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Τα TEDx έχουν αγαπηθεί από το κοινό της Κρήτης που αδημονεί για τη συνέχεια των ιδιαίτερων αυτών δρώμενων στο Ηράκλειο και οπουδήποτε αλλού στο νησί, υπάρξει μια κοιτίδα ανθρώπων με όραμα και μεράκι για το σκοπό!

30 άνθρωποι σε 9 ομάδες και για 11 μήνες προετοίμαζαν το 2ο TEDx Chania με θέμα, XENOS. Ακόμη και για τους ίδιους τους διοργανωτές ήταν «ξένο» το τελικό αποτέλεσμα και μαζί με το κοινό, απόλαυσαν 15 ομιλίες με γνώση γρήγορη και ουσιαστική, όπως μόνο τα TED, γνωρίζουν να προσφέρουν.

Τα workshops και τα performances έδωσαν μια άλλη νότα στη διοργάνωση με ευχάριστες και δημιουργικές ανάπαυλες, ενώ οι χώροι ήταν προσεκτικά διαμορφωμένοι για να αποδώσουν μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία.

Αυτή την περίοδο είναι στα σκαριά τα TEDx του Ηρακλείου και του Πολυτεχνείου στα Χανιά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλες περιοχές της Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Νέα Κρήτη

ted-x-chania-xenos-5

ted-x-chania-xenos-4

ted-x-chania-xenos-3

ted-x-chania-xenos-2

Check Also

Ρέθυμνο – Περιπλανήσεις στον κόσμο της φυσικής – Από το φως των Laser στο φως των αστεριών

Οι περιπλανήσεις στο κόσμο της Φυσικής, συνεχίζονται και την νέα χρονιά! Ο Σύλλογος Φυσικών Κρήτης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize