Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οι δημιουργικοί Ρεθεμνιώτες είναι φοβεροί και στις… πατέντες! – Καθαρές και νοικοκυρεμένες δουλειές!

Οι δημιουργικοί Ρεθεμνιώτες είναι φοβεροί και στις… πατέντες! – Καθαρές και νοικοκυρεμένες δουλειές!

Η CreteDoc βρήκε στο Ρέθυμνο πατέντες που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της πόλης με απλά καθημερινά υλικά για περισσότερο νοικοκυρεμένη καθημερινότητα και οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας!

Αυτοδημιούργητη βάση για νοικοκυρεμένα βρυσάκια, μια συνήθεια που βλέπουμε συνήθως σε χωριά από μερακλήδες ανθρώπους που περιποιούνται όσο περισσότερο μπορούν τον κήπο τους. Αυτή τη φορά όμως το συναντάμε σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου!

Πολλοί το βλέπουν αλλά λίγοι το παρατηρούν…

Άλλη μια πατέντα που εξυπηρετεί και προστατεύει ένα μηχανάκι, χωρίς να είναι υποχρεωτικό το κλασσικό κάλυμμα που συναντάμε για να σκεπαστούν τα οχήματα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μηχανάκι που δεν έχει μεγάλο όγκο.

Πολλά μπράβο στους νοικοκύρηδες της πόλης!

Έξυπνη πατέντα για γλάστρες! Αντί να βάλουν μόνο πιατάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, γεμίζουν νερό και μαζεύουν έντομα, σκέφτηκαν να βάλουν τούβλα που απορροφούν το νερό και δεν πλημμυρίζει ταυτόχρονα όλο το πάτωμα.

Πολύ έξυπνο και μπράβο σε όσους το χρησιμοποιούν!

Αυτή είναι η πιο έξυπνη και φοβερή πατέντα από όλες! Κάποιοι σκέφτηκαν τη συγκεκριμένη πατέντα για να μην κοψομεσιάζονται κουβαλώντας πράγματα από τις σκάλες ή το ασανσέρ κι έτσι επιστράτευσαν σκοινί και σακούλα σε ένα πρωτότυπο και οικολογικό, χωρίς να δαπανά ενέργεια… ασανσέρ!

Πολλά μπράβο στους νοικοκύρηδες του Ρεθύμνου!!!

 

Check Also

Έχετε πρόβλημα με το ταξί που σας μετέφερε; – Στείλτε τα παράπονά σας online στο υπουργείο

www.real.gr Ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις καταγγελίες επιβατών που θα αφορούν τους αυτοκινητιστές ταξί αναμένεται να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize