Ξεσηκωμός με Βαγγέλη Μπούτα από τους αγρότες στην Πλατεία Ελευθερίας

ΠΛΑΤΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΕΜΠΤΗ 8/12 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12 ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ, ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ

 

Συνάδελφοι Μικρομεσαίοι Αγρότες, Αγρότισσες, Κτηνοτρόφοι,

Όλοι εμείς που πληγωνόμαστε από την αντιαγροτική ΚΑΠ της ΕΕ, που εφαρμόζουν πιστά όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Όλοι εμείς που δεν προλαβαίνουμε να πληρώνουμε τις συνεχόμενες αυξήσεις σε φόρους, εφόδια, ασφάλιστρα, ΦΠΑ και χαράτσια.

Όλοι εμείς που βλέπουμε τη σοδειά μας που με τόσο κόπο παράγουμε να μας την παίρνουν μισοτιμής και να μας την πληρώνουν όποτε και αν θέλουν.

Όλοι εμείς που παλεύουμε για την καθημερινή μας επιβίωση χρειάζεται να οργανωθούμε, να απαντήσουμε δυναμικά στις πολιτικές που μας πετάνε έξω από τη γή μας και την παραγωγή μας.

  • Συμμετέχουμε μαζικά στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, Πέμπτη 8 Δεκέμβρη, με τα πανό των Αγροτικών μας Συλλόγων, των Επιτροπών Αγώνα Αγροτών, 10πμ στην πλατεία Ελευθερίας, πλάι στους εργατοϋπάλληλους, τους επαγγελματίες, τους σπουδαστές.
  • Συνεχίζουμε την προσπάθεια συντονισμού του αγώνα μας τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη στις 7μμ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο των Αρχανών στην Παγκρήτια Σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων, με ομιλητή το μέλος του Συντονιστικού της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ.

 

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize