Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα βράβευση στην κατηγορία Κοινωνικού Αντίκτυπου

Νέα βράβευση στην κατηγορία Κοινωνικού Αντίκτυπου

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 βραβεύτηκε ο κ. Φρεντ Φήταμ, Διευθυντής Σπουδών των Κέντρων Αγγλικών Φήταμ, με το Δίπλωμα Φιναλίστ των Βραβείων Study UK Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης του Βρετανικού Συμβουλίου, στην κατηγορία Κοινωνικού Αντίκτυπου.

Τα συγκεκριμένα βραβεία απονέμονται σε αποφοίτους Βρετανικών πανεπιστημίων σε  14 χώρες, οι οποίοι μέσα από το καινοτόμο έργο τους έχουν κάνει τη διαφορά στη χώρα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Φήταμ επελέγη ως ένας εκ των τριών φιναλίστ στη συγκεκριμένη κατηγορία μέσα από συνολικά πάνω από 1200 συμμετοχές παγκοσμίως. Την τελετή απονομής και τη δεξίωση που ακολούθησε, φιλοξένησε στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία η Πρέσβυς κα Kate Smith CMG παρουσία και του Διευθυντή του Βρετανικού Συμβουλίου  Ελλάδας, κ. Tony Buckby MBE. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Καθηγητής  Jimmy Choo OBE, διεθνής πρεσβευτής των συγκεκριμένων βραβείων, έδωσε το «παρών» ως επίτιμος προσκεκλημένος. Παρών στην τελετή, μεταξύ πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων, ήταν και ο γνωστός αρχιτέκτονας και παρουσιαστής κ. Σπύρος Σούλης, με την ιδιότητα του πρεσβευτή των συγκεκριμένων βραβείων στην Ελλάδα καθότι είναι και ο ίδιος απόφοιτος Βρετανικού πανεπιστημίου. Η Πρέσβυς της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, κα Kate Smith CMG, δήλωσε στην ομιλία της: «Η εκπαίδευση έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει ζωές. Οι φιναλίστ των φετινών Βραβείων Study UK Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα δείχνουν πώς η Βρετανική εκπαίδευση μπορεί να εξελίξει ταλαντούχα άτομα σε εξέχοντες κατορθωτές και καθοδηγητές στους τομείς που έχουν επιλέξει.»  Από την πλευρά του, ο κ. Φρεντ Φήταμ, απόφοιτος του Βρετανικού πανεπιστημίου Keele και κάτοχος πτυχίου στην Αγγλική Φιλολογία & Παιδαγωγική καθώς και μεταπτυχιακού στην Ανάπτυξη & Βελτίωση της Εκπαίδευσης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αναγνωρίζεται το κοινωνικό έργο μου στο χώρο του Anti-Bullying από μια τόσο μεγάλη και σημαντική οργάνωση όπως το Βρετανικό Συμβούλιο.»

Check Also

Ως «Οικολογικό Σχολείο» βραβεύτηκε το Δημοτικό της Αργυρούπολης

kriti24.gr Το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στον κόσμο, τα Οικολογικά Σχολεία, συμπληρώνει φέτος τα 25 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize