Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καλούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθούν για το αεροδρόμιο Χανίων!

Καλούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθούν για το αεροδρόμιο Χανίων!

Σήμερα 25/2/2017 εκπρόσωποι του Συντονιστικού της Ανοικτής Πρωτοβουλίας ενάντια στην Εκχώρηση του Αεροδρομίου Δυτικής Κρήτης «Ι.Δασκαλογιάννης» επισκέφθηκαν το πρωί τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της οδού Νεάρχου 36 για να επιδώσουν προφορική και γραπτή διαμαρτυρία.

Εμβρόντητοι, παρουσία των Μ.Μ.Ε.,  ακούσαμε τον εκπρόσωπο του Σύριζα να αναφέρει βέβαια ότι το ξεπούλημα του Αεροδρομίου ξεκίνησε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με τις μνημονιακές τους δεσμεύσεις, αλλά και ότι η κυβέρνηση του Σύριζα δεν υπέγραψε την σύμβαση !!!

Στα πλαίσια της … ενημέρωσης (απίστευτο αλλά αληθινό..) των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ αποστέλλουμε το Φ.Ε.Κ. με την υπογραφή της Κυβέρνησης τους όπου δίνουν το πράσινο φως με την έγκρισή τους να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ Fraport και ΤΑΙΠΕΔ. Τα ονόματα αυτών που υπογράφουν είναι ο κ Δραγασάκης, ο κ Σταθάκης (Χανιώτης Βουλευτής), ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Σκουρλέτης. Καλό είναι να γνωρίζουμε (διότι η γνώση είναι δύναμη) ότι ακόμα και από το ΤΑΙΠΕΔ (ο αντισυμβαλλόμενος της Γερμανικής εταιρείας στην σύμβαση) είχε ως Πρόεδρο τον νυν Υπουργό του Συριζα κ. Πιτσιόρλα.

Υπενθυμίζουμε βέβαια, την υπόσχεση των νυν βουλευτών της Κυβέρνησης ότι ακόμα κι αν  είχε προχωρήσει η διαδικασία του ξεπουλήματος των αεροδρομίων – από τις προηγούμενες κυβερνήσεις- , «όταν θα έρθει η σύμβαση να εγκριθεί από την Βουλή, εμείς θα είμαστε .. βράχος (!!!) και να ….μην ανησυχείτε καθόλου !!»

Τελικά ίσως να μιλούσαν για κάποια βοτσαλάκια (;;)..

Επισυνάπτουμε το σχετικό ΦΕΚ  για να γνωρίζουν οι πολίτες της Δυτικής Κρήτης την αλήθεια : –>Η επιστολή που επιδόθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακόλουθη:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 

Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του    Αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» των Χανίων

 

Χανιά 25/2/2017

Προς Βουλευτές Χανίων

Βαγιωνάκη Β.
Μπαλωμενάκη Α.
Πολάκη Π.
Σταθάκη Γ.

Η απόφαση της εκχώρησης του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» και των υπολοίπων δεκατριών περιφερειακών αεροδρομίων φέρει την υπογραφή σας.

Ως βουλευτές της περιοχής προχωρήσατε σε μία κατάπτυστη πολιτική πράξη η οποία βλάπτει το δημόσιο συμφέρον και προσβάλλει την ιστορία και τους αγώνες αυτού του τόπου.

Η πρωτοβουλία μας έχει εξηγήσει δημόσια όλους τους λόγους για τους οποίους αυτή η αποικιακή σύμβαση και η εκχώρηση πρέπει να ακυρωθεί.

Επισημαίνεται ότι την ίδια άποψη είχατε και εσείς ως κόμμα της αντιπολίτευσης αλλά και ως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας καλούμε την τελευταία τούτη στιγμή να σεβαστείτε την ψήφο των πολιτών και να σταματήσετε την διαδικασία εκχώρησης των δεκατεσσάρων περιφερειακών αεροδρομίων με την όποια κοινοβουλευτική δύναμη διαθέτετε.

Εάν δεν το πράξετε αυτό οφείλετε να παραιτηθείτε από την βουλευτική σας ιδιότητα προκειμένου να διασώσετε την πολιτική υπόληψη και αξιοπρέπεια σας.

Check Also

«H απόλυση κοινοποιήθηκε με εξώδικο στην κατοικία του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη στο Ρέθυμνο»

mononews.gr Για αυτόκλητη λύση της σύμβασης εργασίας με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, μετά την απομάκρυνσή του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize