Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Η Μονάδα ΠΕΔΥ στον Οίκο Ναύτου αποδίδει τα μέγιστα

Η Μονάδα ΠΕΔΥ στον Οίκο Ναύτου αποδίδει τα μέγιστα

Στην Μονάδα υπηρετούν σήμερα 85 ιατροί (προηγουμένως η μονάδα διέθετε μόνο 7 γιατρούς), 19 οδοντίατροι και 113 άτομα νοσηλευτικού, παραϊατρικού και λοιπού προσωπικού. Η Μονάδα διαθέτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες, σύγχρονο ακτινολογικό εργαστήριο, μαστογράφο, ορθοπαντογράφο, οστική πυκνότητα, υπέρηχους, φυσικοθεραπευτήρια,  μικροβιολογικό εργαστήριο και Τμήμα Επειγόντων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταφορά των οδοντιατρικών και οδοντοπροσθετικών και του ΚΒΕΑ. Λειτουργεί από τις 7.00 π.μ.  έως τις 8.00 μ.μ., και με προοπτικές επέκτασης του ωραρίου εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το μήνα Οκτώβριο εξυπηρετήθηκαν συνολικά περίπου 22.000 ασθενείς, με καθημερινά αυξητική τάση.

Τέλος επισημαίνεται ότι η λειτουργία της μονάδας αυτής απέφερε σημαντικό οικονομικό όφελος, της τάξης των € 540.000 ετησίως (συν άνω των 100.000 λειτουργικά έξοδα), από την απελευθέρωση τριών μισθωμένων κτιρίων στον Πειραιά, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Check Also

Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης που σκότωσε «για μια σπρωξιά»

protothema.gr Ένα σκούντημα ανάμεσα σε παρέες σε νυχτερινό κέντρο αποτέλεσε μάλλον την αφορμή για το …

Σχόλια

Font Resize