Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Δρόμος ελπίδας» με μια βούργια και μια κάμερα για καλό σκοπό! – Γνωρίστε τους Hope Street: Γιώργο και Άλκη!

«Δρόμος ελπίδας» με μια βούργια και μια κάμερα για καλό σκοπό! – Γνωρίστε τους Hope Street: Γιώργο και Άλκη!

Είχε την ιδέα να αλλάξει τον κόσμο και το έκανε πράξη! Ο λόγος για τον Γιώργο Ορφανό που με τη συνδρομή του Αλκιβιάδη Σπανδάγου συλλέγουν χρήματα για καλό σκοπό, ο πρώτος με τη βούργια ανά χείρας και ο δεύτερος με την κάμερα να καταγράφει το γεγονός. Η ανταπόκριση του κόσμου τούς δίνει δύναμη για να συνεχίσουν τη δράση τους και να την επεκτείνουν και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Με μια παραδοσιακή κρητική βούργια και με σκοπό να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται σεργιανίζουν το Ρέθυμνο συλλέγοντας χρήματα για καλό σκοπό.

Έρχονται μάλιστα σε συνεργασία με καλλιτέχνες και καταστήματα που αφιλοκερδώς διοργανώνουν εκδηλώσεις με τη νεολαία να προσφέρει έτσι και αυτή τον οβολό της.

Η αρχή έγινε με το Ρέθυμνο και θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Κρήτη, γιατί όχι και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στην ιστοσελίδα «hopestreet.gr» υπάρχει η λίστα με τις ανάγκες των διάφορων συλλόγων που θα καλυφθούν.

Αυτός λοιπόν ο «δρόμος ελπίδας» ξεκίνησε από μια ιδέα του Γιώργου Ορφανού που ασπάστηκε και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του Αλκιβιάδη Σπανδάγου.

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Σε έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο οδηγήθηκε η ΚΕΔΗ Ρεθύμνου-«Λογιστική ακαταστασία»-Μεταφορά χρημάτων σε προσωπικό λογαριασμό;

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.grΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις για το ταμείο της ΚΕΔΗΡ και αν υπήρξε …

Σχόλια