Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Δαμνόνι και Πλακιάς έφεραν πρωτιές στο Ρέθυμνο

Δαμνόνι και Πλακιάς έφεραν πρωτιές στο Ρέθυμνο

Ανακοινώθηκαν σήμερα, από την διαδικτυακή πλατφόρμα Holiday Check τα βραβεία για τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε στο γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Την βάση για την ετήσια αυτή βράβευση αποτελούν πάνω από 1 εκ. αξιολογήσεις ξενοδοχειακών μονάδων παγκοσμίως από ταξιδιώτες που διέμειναν στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Η πλατφόρμα αξιολόγησης Holiday Check θεωρείται πολύ αξιόπιστη και η κατάταξη κάθε ξενοδοχείου σε αυτή αποτελεί μάλιστα βασικό πεδίο διαπραγμάτευσης στα συμβόλαια των τουριστικών πρακτόρων με τα ξενοδοχεία. Στην Κρήτη βραβεύτηκαν φέτος 10 συνολικά ξενοδοχεία με το Holiday Check Award 2017.

Τα βραβευμένα ξενοδοχεία είναι:

ΧΑΝΙΑ
Corissia Harmony Hotel στην Γεωργιούπολη
Corissia Princess Hotel στην Γεωργιούπολη
Corissia Beach Hotel στην Γεωργιούπολη
Annas House στην Γεωργιούπολη

ΡΕΘΥΜΝΟ
Hapimag Resort Damnoni στο Δαμνόνι
Hotel Alianthos Garden στον Πλακιά

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Cretan Malia Park στα Μάλια
Ikaros Beach Luxury Resort & Spa στα Μάλια
Hotel Serita Beach στον Ανισσαρά
Hotel Cactus Royal στην Σταλίδα

Το ένα μάλιστα από τα βραβευμένα ξενοδοχεία της Κρήτης, το Corissia Beach Hotel στην Γεωργιούπολη, έλαβε επιπλέον την μέγιστη διάκριση της πλατφόρμας το HolidayCheck Gold Award.

Το «χρυσό βραβείο» απονέμεται μόνο σε ξενοδοχεία που έχουν βραβευτεί με το ετήσιο βραβείο της πλατφόρμας τουλάχιστον 5 έτη στη σειρά χωρίς διακοπή. Μόνο 3 ξενοδοχεία στη Ελλάδα και συνολικά 32 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει μέχρι σήμερα το Holiday Check Gold Award.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός, οτι βραβεύτηκαν και οι 3 μονάδες της ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Corissia στη Γεωργιούπολη. Το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας, Corissia Harmony, έλαβε μάλιστα το βραβείο στον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του, κάτι που όπως δηλώνουν οι διοργανωτές είναι εξαιρετικό επίτευγμα.

 

zarpanews.gr

 

Check Also

Ρέθυμνο – Βραβείο στο νοσοκομείο για την εμβολιαστική κάλυψη κατά της γρίπης των εργαζομένων

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου τις προηγούμενες μέρες  έλαβε βράβευση από το Υπουργείο Υγείας και τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize