Άγιος Νικόλαος - Πρόγνωση καιρού
Ηράκλειο - Πρόγνωση καιρού
Ρέθυμνο - Πρόγνωση καιρού
Χανιά - Πρόγνωση καιρού
Breaking News
Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Γιατί ο Πάνος Καμμένος έκανε μήνυση στους δυο δημοσιογράφους που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω;

Γιατί ο Πάνος Καμμένος έκανε μήνυση στους δυο δημοσιογράφους που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω;

Για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και όχι για εκβίαση παραπέμφθηκαν να δικαστούν αύριο από το Αυτόφωρο Μονομελές ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης και ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας Παναγιώτης Τζένος. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε το βράδυ της Τρίτης ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η δίωξη ασκήθηκε κατόπιν της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος.

Π. Καμμένος – Απειλούσαν τον 15χρονο γιο μου

Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μήνυση σχετίζεται με τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε δώσει ο υπουργός προ μηνών στην ΕΣΗΕΑ. Οι ίδιες πηγές σημείωναν πως ο Π. Τζένος καταρχήν απείλησε τηλεφωνικά τον Π. Καμμένο και εν συνεχεία έστειλε δημοσιογράφο και φωτογράφο στην Ικαρία προκειμένου να φωτογραφήσουν και να βιντεοσκοπήσουν τα ανήλικα παιδιά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ακόμα μια πτυχή της υπόθεσης έχει να κάνει με τη ραδιοφωνική εκπομπή των Κουρτάκη-Τζένου, στις 9 Ιανουαρίου. Εκεί ακούστηκε (σ.σ. λίγο μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα) πως ο 15χρονος γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας «έχει σχέση με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά».
Τι έγραψε σχετικά με την υπόθεση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συν κυβερνήτης κ Π. Κάμμενος

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστηρίζει ότι επιτέθηκαν στον ίδιο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Νωρίτερα, αστυνομικοί με πολιτικά, 15 τον αριθμό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόμενοι από εισαγγελέα, είχαν προχωρήσει στη σύλληψη , με τη διαδικασία του αυτοφώρου, τον διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας Παραπολιτικά, Παναγιώτη Τζένου.

Σοφία Πολίτη

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Υπόθεση Ρίχτερ: Αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατέθεσε το Σωματείο Ρεθυμνίων πληγέντων κατά της ναζιστικής κατοχής – Δείτε το έγγραφο!

ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΙΧΤΕΡ Τήρησε τη δέσμευσή του το «Σωματείο Ρεθυμνίων …

Σχόλια