Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Άδωνις Γεωργιάδης – Οι Κρητικοί θα πρέπει να ασκήσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Παύλο Πολάκη! – Και η Ευγενία στο χορό!

Άδωνις Γεωργιάδης – Οι Κρητικοί θα πρέπει να ασκήσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Παύλο Πολάκη! – Και η Ευγενία στο χορό!

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο πρωτογενές πλεόνασμα που δεν επήλθε από την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά εξαιτίας αύξησης της φορολόγησης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι θα κλείσει η συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές, με επαχθή όμως μέτρα.

Έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι κρητικοί θα έπρεπε να του ασκήσουν μήνυση για… συκοφαντική δυσφήμιση!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο Ρέθυμνο με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής.

Αυτό που τόνισε ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ήταν ότι ο νομός Ρεθύμνου είναι ο μοναδικός ανά της Ελλάδα, όπου τα ποσοστά της παράταξης αυξάνονται τα τελευταία χρόνια, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επαληθεύει αυτή τη δυναμική και να δεσμεύεται ότι θα μεταφέρει το θετικό για τη ΝΔ κλίμα στον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την παράσταση έκλεψε η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία χόρεψε κρητικούς χορούς, με πρώτο το χορό να σέρνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Μανώλης Φουρφουλάκης.

Παρακολούθηστε το video με τον χορό της Ευγενίας Μανωλίδου στην Κρήτη

 
 

 

 

 

 

 

Check Also

Ρέθυμνο – Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ανδρέα Ξανθό

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 14/6/2019 με τον Υπουργό Υγείας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize